2777
2789
عنوان

من قهرم

404 بازدید | 28 پست

دوهفته اس شوهرم قهره باهام  چون از خواهرش وخانوادش انتقاد کردم داد میزد وموهامو میکشیدی البته در همین حد شوهرم تنها مشکلی که داره تعصبش وکنترل نداشتن خشمش باعث شده خیلی ازش زده بشم سه روز پیش با اصرار من اشتی کرداما در حد نزدیکی بعدشم دوبار قهر کرد وسر وسنگین شد یه دختره 4ساله دارم و6 سال زندگی مشترک همه کار برا زندگسم کردم بچه ها چکار کنم دلم میخاد برم از این زندگی ولی واقعا خانوادم تحمل این رنج رو ندارن میترسم پدرم چیزیش بشه واینکه اگر قهر کردم دیگه هسچی سر جاش بر نمیگرده هیچی 

عزيزم شوهرت ميگي مشكل ديگه اي نداره

يه سري ويس هاي كنترل خشم دانلود كن بده گوش كنه

اگه مشاور بياد كه عاليه واقعا حل ميشه اين مشكل

سعي كن حلش كني عزيزم به خاطر خودت و بچت

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم سعی کن زوم نشی روخانوادش وبدیشون رانگی

انتقاداتتوباسیاست بگوبهش

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

ای خداااا چرا ما زنارو انقدر بدبخت خلق کردی؟

تو بدترین شرایط روحیمونم خیلی تنهاییم باید به فکر شوهر جدا باشیم به فکر پدر جدا به فکر بچه جدا برادر جدا ؟ هعی مارو هم مث مردا یکم بیخیال میکردی چی میشد؟

💖خدا💖
خب عزیزم سعی کن زوم نشی روخانوادش وبدیشون رانگی انتقاداتتوباسیاست بگوبهش

مهشید جان اخه هرموقع خانوادش مشکل دارن این اقا تا دوهفته ناراحته 6 سال زندگی همیشه در حال نارحتی برای خانوادش بود بلوغ عاطفی نداره بهترین روز ای زندگیمو خراب کرده 

مهشید جان اخه هرموقع خانوادش مشکل دارن این اقا تا دوهفته ناراحته 6 سال زندگی همیشه در حال نارحتی برا ...

مردي كه خانواده ش رو دوس داشته باشه هزااااار برابر همسرش رو بيشتر ازونا دوس داره اگر همسرش به خانواده ش هيچ كاري نداشته باشه!

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
مهشید جان اخه هرموقع خانوادش مشکل دارن این اقا تا دوهفته ناراحته 6 سال زندگی همیشه در حال نارحتی برا ...

عزیزم یه کم برعکسشوفکرکن

ماهم وقتی خانوادمون مشکل دارن داغونیم

عزیزم پاشیدن زندگی راحته ولی موندن پاش سخته الانم بچه دارین شما بایدفکرآرامش اونم باشی

وقتی درگیرخانوادشه توهم به ظاهرم شده نشون بده نگرانی ودلت میسوزه،باهاش همدلی کن

اونم یادمیگیره کم کم

سخته عزیزم ولی شدنیه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
عزیزم یه کم برعکسشوفکرکن ماهم وقتی خانوادمون مشکل دارن داغونیم عزیزم پاشیدن زندگی راحته ولی موندن ...

خوب الان دوهفته قهر براچی با من قهر کرده خوب اشتی کردی چرا اینجوری اخه این مسخره بازیا چیه