2777
2789
عنوان

شرایط خواستگارم رو بگید خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 62 پست
اهوم درسته من چادری نیستم ولی حجابم خوبه یعنی مانتوییم

اگه بقیه شرایطش هم خوبه چرا که نه

از همین الان یه سری مسائل رو باهم حل کنین که بعدا مشکل پیش نیاد

ان شاالله خوشبخت بشی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو قانون خرید وسایل زندگی با مرد هست اگه خانم وسیله میبره لطف میکنه

اها خوبه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

حدس زدم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

ینی بجز پول و ماشین و خونه چیز دیگه ای برات مهم نیست؟ ویژگی اخلاقی مثلا اگر کنترلگر باشه چی در مورد ...

چرا اینا خیلی برام مهمن 

نامزدی رو گذاشتن واسه شناخت خب

اگر با ازدواج تو سن کم مشکلی نداری قبول کن مورد خوبیهدرباره مذهبی بودن و حجاب بهتره دو طرف نزدیک به ...

خودم بنظرم سنم اوکیه ولی میترسم 

حس میکنم امادگیشو ندازم..

۱۹

سنت خیلی کمه صبر کن بازم کیس میاد برا ازدواج درکل اگر خواستیم ازدواج کنی به همین سادگی همچیو قبول نکن با خود آقا حتما بیرون برید و بیاید و شناخت پیدا کنین شاید مادر گفته ما مشکلی ندتریم درمورد درس خوندن اما آقا ممکنه مشکل داشته باش یا اینوه بعدا بزنن زیر قولشون خلاصه سنت کمه عجله نکنه هم کیس بازم هست هم اگر خواستی ازدواج کنی حتما با این همسایتون رفت و امد کنید شناخت پیدا کنید

اگه بقیه شرایطش هم خوبه چرا که نهاز همین الان یه سری مسائل رو باهم حل کنین که بعدا مشکل پیش نیادان ش ...

مرسی عزیزم 

بیشتر از این میترسم نتونم اون لاشیو فراموش کنم

سنت خیلی کمه صبر کن بازم کیس میاد برا ازدواج درکل اگر خواستیم ازدواج کنی به همین سادگی همچیو قبول نک ...

همه دوستا مادرم گفتن حیفه دخترتو ندی اینا آدمای خوبین چندین ساله تو این محلن میشناسیمشون 

ولی من دلم پیش یکی دیگس ولی اون منو نمیخواد

مرسی عزیزم بیشتر از این میترسم نتونم اون لاشیو فراموش کنم

چی بگم والا

شاید اگه دوره عقد طولانی باشه بهتره که ببینی ازش خوشت میاد یا نه

دعا میکنم اونم به امید خدا کلا از ذهنت بره

چرا اینا خیلی برام مهمن نامزدی رو گذاشتن واسه شناخت خب

منظورت از نامزدی عقده یا قبل عقد 

ملاک ازدواج باید اینا باشه چون به لحاظ مالی اوکیه ولی خب من معتقدم روانی مهم تره 

همه دوستا مادرم گفتن حیفه دخترتو ندی اینا آدمای خوبین چندین ساله تو این محلن میشناسیمشون ولی من دلم ...

نمیخوادت بریزش دور اولش سخته بعدش یادت میره بعدم تا باخودت کنار نیومدی نرو تو رابطه جدید