2777
2789
عنوان

دست بزن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5426 بازدید | 84 پست
بله اگه دوست داشته باشع اگه الان ک میزنتت ناراحت میشه و. اشکش درمیاد. و بعدش ابرار پشیمونی میکنه ب ...

اره یه شب تاصب بالاسرم گریه کردوگفت قول میدم دیگه تکرارنشه

چندساله ازدواج کردین؟!

6 سال شوهرم یک ادم تحصیل کرده فرهنگی جنتلمنی که متاسفانه موقع عصبانیت نمیتونه خودشو کنترل کنه ولی با صحبت کردن یکم بهتر شده ولی خوب هنوزهههه 

اگر دوستش داری راهای پیدا کن که منشا اینهارو بدونی واینکه زیاد عصبانیش نکنی ولی یه زمانی دیگه خسته ات میشه اینو هم درنظر بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اینجور مردا باید گفت حیوونم جفت خودشو نمیزنه

تو از حیوون کمتری

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
انرژی بیش از حد و خوب اومدی عزیزم خخخخ

والا بخدا

انرژی زیادی داره دیوار کوتاه تر از این بنده خدا برای تخلیه پیدا نکرده😒

راست میگی برو مامانتو بزن😐😐😐

.Pain🔥you made me a believer

اره یه شب تاصب بالاسرم گریه کردوگفت قول میدم دیگه تکرارنشه

میگفتی آخه گریه چه فایده لطفا خودتو کنترل کن😕

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
ن باباتاوقتی مطمعن نشم اخلاقش وترک نکرده عروسیم نمیگیرم چ برسه ب بچه

تو عقد میزنت؟!😔😔😔

بیشتر فکر کن

و مطمئن باش درست نمیشه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش