2777
2789

سلام خانوما من دختری مجرد ینی هنوز قانونی متاهل نشدم نامزد دارم و رابطه جنسی ندارم 20روزه اپاندیس عمل شدم روز 15 رفتم پیش دکترم گف هیچگونه ترشح ازواژنت نداری؟ واژنت تمیزه؟ گفتم اره اوکیم اما از روز 17 سوزش توناحیه واژنم و چیزای انگار جوش مانند خارش و سوزش و حس خشکی واژن دارم قرمز شده اون ناحیه یکم ترشح پنیری مانند و زمان ادرار یک سوزش خیلی بد دارم ممکن زگیل باشه؟ اخه دکتر چرا ازم اینار پرسید ینی چه بلای سرم اومده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ترشحات تیکه تیکه و خمیری هستن و سفید وسفت عین دستمال کاغذی تیکه تیکه میشن و خارش و سوزش داری عفو ...

چی باید مصرف کنم خوب بشه؟ اره همینطوری اون ضایعات چیه اخه

اگه زمان ادرار سوزش داری و تکرر ادرار داری و قطره قطره میریزه هم عفونت ادراری حتنا برو متخصص زنان

اخه اون سوزش خود ادرار نیست میریزه رو این دون دونه ها اینا میسوزن، امکان دکتر نیست مامانم ولم نمیکنه بیاد باهام دکتر ی درقدم اشتباه کنه بگه دراثر رابطه جنسیه منو میکشه 

منم دارم هنوز درمان نکردم حتما برو متخصص زنان سر خود هیچی مصرف نکن

نمیتونم برم دکتر اخه هیچ غلطی نکردم اینطوری شد اصلا چرا دکتر بعدعملم گف واژنت اوکیه؟ اپاندیس چکار ب اونجا چرا یهو اینجوری شدم خدایا

اخه اون سوزش خود ادرار نیست میریزه رو این دون دونه ها اینا میسوزن، امکان دکتر نیست مامانم ولم نمیکنه ...

نه منم مجردم ولی عفونت قارچی دارم بخاطر استرس خیلی مراقبت میخواد باید بعد دستشویی با سشوار اون قسمت رو خشک کنی دستمال کاغذی استفاده نکنی هفته ای ۴ بار حموم بری و بهداشت رعایت بشه شو...... نپوشی تو خونه و دامن بپوشی تا اون قسمت هوا بخوره مصرف شیرینیجات رو کم کنی و از استرس به دور باشی

نه منم مجردم ولی عفونت قارچی دارم بخاطر استرس خیلی مراقبت میخواد باید بعد دستشویی با سشوار اون قسمت ...

اهامرسی پس زگیل نیست نه؟ یک احساس خشکی و سوزش قرمزی ترسح خیلییی کم و ضایعاتی مثل جوش مانند ریز ریز داری درسته؟ نیازی به پمادی چیزی نیست؟ همینا اوکی باشن خوب میشم؟ میسوزه اخه دارم میمیرم