2777
2789
عنوان

خبر خوب برای منافذ باز پوست

81992 بازدید | 50 پست

سلام دوستان دیشب بعد از ۸ماه اومدم اهواز پیش خانوادم خواهرمو وقتی دیدم از دیشب تاالان توشوکم خواهرمن مرتب جوش های چرکی وسرسیاه وپوست خشک وپرازلک یه روزایی هم چرب وپرجوش خیلی افتضاح بود به همین خاطر هم تمام منافذ پوستش بازشده بود انگار پوست پیرزن شده بود شکسته بود الان دیشب دیدمش پوستش سفیدسفید سفید شده بود برق مینداخت اینقدر شاداب بود که من فقط همش نگاهش میکردم وحسودیم شده بود تمام منافذ باز ازبین رفته بود بهش گفتم چکار کردی گفت پیش یه دکتر داخل اهواز رفته بود کارش واقعا عالی بود خودمم گفتم شنبه برم پیشش البته من خودم پوستم خوب فقط برای شفافیت وسفت شدن پوست میخوام برم دکتر تدین هست داخل پارکینگ کارون 

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا این اشتباه که بخوایم از داروهای کسی استفاده کنیم هرکاری کردم خواهرم دیشب اجازه نداد از داروهاش استفاده کنم گفت حتما برو زیر نظر دکتر پوستت رو ببینه دارومخصوص پوست خودت رو بده چون الان خواهرم یه دونه جوش هم نداره صاف صاف شد بهش گفت دوباره بیا داروهاتو عوض کنم برای شفافیت ولک ریز اگر بود بهت کرم بدم 

تاآخر آذرماه به وزن ۵۴ کیلو میرسم قول شرف 💃💃💃💃💃💃

ما ک نمیتونیم بیایم اهواز اسم دارو رو بگو

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
عزیزم اصلا این اشتباه که بخوایم از داروهای کسی استفاده کنیم هرکاری کردم خواهرم دیشب اجازه نداد از دا ...

پس چرا این تایپیکو زدی؟ خب خودمونم میدونیم بریم دکتر مشکلمون حل میشه

عزیزم اصلا این اشتباه که بخوایم از داروهای کسی استفاده کنیم هرکاری کردم خواهرم دیشب اجازه نداد از دا ...

عزیزم آدرس دقیق بده من اهوازم و دنبال متخصص خوب میگردم برای پوستم،لکهای ریز و کک مک در اوردم بعد از زایمان

خیلی باحالی ...به هر حال مرسی که ما رو در شادی خودت شریک کردی 

دوستانی که منافذ باز دارن سرکه سیب خونگی تهیه کنید و با پنبه به قسمتهایی که منافذ باز داره بمالید و بگذارید همونجوری خشک بشه 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید