2777
2789
عنوان

بچه ها جاریم سقط داره

232 بازدید | 10 پست

بچه ها جاریم هفت هفته بستری شده برای سقط من همراهشم خیلی درد می‌کشه راهکاری دارید زودتر سقط کنه؟ قلب نداشته قرص فشار زدن کلی براش فایده نداشته خیلی گناه داره از صبح تا الان داره درد می‌کشه 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خنده گفتم ویزا ندادن بهش😂اونجا قفل شد

حالا سرطانم بگیره چه دردی از ما دوا می‌کنه جوونامون دارن پرپر میشن از بی پولی بی هدفی بعد میگ نتانیاهو کاش کسی م ک اینقدر ب مردم بدبخت ما ظلم می‌کنه هرکی ک هست ریشه ش خشک بشه 

خیلی

عموی بابام خیلی خیلی خیلی پولدار بود تو پنجاه سالگی سرطان گرفت همه ناراحتش شدن چون دکترا جوابش کرده بودن اما ی شب گفته بود من تو پنجاه سال عمرم اندازه عمر نوح عشق و حال کردم نه حسرتی دارم نه آرزویی واقعا برام فرقی نداره بمیرم یا بمونم.... بعد دلم میسوزه برای جوونایی ک باید از عشقشون ارزوهاشون دست بکشن برای بی پولی