2777
2789

من خسته شدم دیگه .اصلا بیرون تمیره به جز اشغال گذاشتن .خرید کردنی هم میگه با هم بریم .بعضی وقتا نمیرم باهاش انقدر خوبه ...

تو خونه هست و ممن اصلا دستم نمیره کاری کنم ...وقتی میره بیرون ،سریع خونه رو مرتب میکنم و خیلی خوبه ...

حرفش هم اینه میخواد میش بچه باشه ..و خدایی نکرده نشه که من نیم ساعت بشتر پیش بچه باشم ...پرو پرو هم میگه بچه۷ سالش بشه خونه ها رو جدا میکنم ..من درجواب بهش چیزی نمیگم .توان و ح صله ندارم .وقتی خونه اس من به چیزی دست نمیزنم .مثلا الان یک مدته سینک رو یک رز درمیون میشورم ...میدونم خیلی بده ...ولی وقتی خونه است اصلا نمیتونم به سمت چیزی برم ....از قصد هم با بچه یک جوری بازی میکنه و وقت میگزرونه ک من حرصم بگیره ...

انگار جای مرد ،زن باشه ‌...به همه کار خونه گیر میده 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار نمیره؟؟چرا خونه رو میخواد جدا کنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کارش چیه ک همش خونست

پول پدر شغلشه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 
سرکار نمیره؟؟چرا خونه رو میخواد جدا کنه

میگه این وضع ادامه دار بشه .جدا میکنم .البته بعد اینکه بچه ۷سالش شد تا که آسیب نبینه پسرم !!!!!اینا رو میگه ..

اخه وقتی خونه اس من اصلا دستم ب کار نمیره ...قبلا میکردم .ولی الان نمیکنم میگم دوساعت برو بیرون اون وقت خونه رو برق بندازم .ولی نمیکنه منم اجام نمیدم 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚