من نذرنمک حضرت زهرانتیجه گرفتم ولی روز شهادت نذرنکردم همینطوری به نام حضرت زهرا نذرکردم و حاجت گرفتم
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قبل حاجت روایی یا بعدش نمک پخش کردی؟؟حاجتت بزرگ بود؟؟
بعداز حاجت روایی
حاجتم مهم بود باید انجام میشد و خداروشکر با نذرنمک جواب گرفتم
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
خدا رو شکرببخشید چند بسته نذر کردی؟؟من هر نذری برا هر چیزی میکنم نمیشه..
اینو شنیدم مجرب بود من پلاستیک کامل دادم موکب امام حسین واسه نذری ها