2777
2789

من نذرنمک حضرت  زهرانتیجه گرفتم ولی روز شهادت نذرنکردم همینطوری به نام حضرت  زهرا  نذرکردم و حاجت گرفتم

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نذرنمک حضرت زهرانتیجه گرفتم ولی روز شهادت نذرنکردم همینطوری به نام حضرت زهرا نذرکردم و حاجت گر ...

قبل حاجت روایی یا بعدش نمک پخش کردی؟؟

حاجتت بزرگ بود؟؟

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
قبل حاجت روایی یا بعدش نمک پخش کردی؟؟حاجتت بزرگ بود؟؟

بعداز حاجت روایی 

حاجتم مهم بود باید انجام می‌شد و خداروشکر با نذرنمک جواب گرفتم

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

چجوریه،میشه توضیح بدید؟

۵تا نمک میگیری یبار ایت الکرسی پنج بارصلوات و صدمرتبه یا فاطمه ی زهرا روش میخونی رو همشون فوت میکنی و پخش میکنی نمک ها رو ،منم این روش رو تازه شنیدم

بعداز حاجت روایی حاجتم مهم بود باید انجام می‌شد و خداروشکر با نذرنمک جواب گرفتم

خدا رو شکر

ببخشید چند بسته نذر کردی؟؟

من هر نذری برا هر چیزی میکنم نمیشه..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
خدا رو شکرببخشید چند بسته نذر کردی؟؟من هر نذری برا هر چیزی میکنم نمیشه..

نذر نمک حضرت فاطمه ۵ یا ۷ بسته است که بیشتر ۷ بسته تایید شده

مثلا نذر میکنی به فلان خواسته و حاجتم برسم ۷ بسته نمک پخش کنم و پخش میکنی

اگر بیشتر هم باشه مشکلی نداره

روش خاصی داشت نذر نمک شماروز شهادت حضرت زهرا؟

نه من ۱۴ تا به نیت چهارده معصوم نذر کردم...۷ تا روز شهادت پخش کردم  و ۷ تا بعد از گرفتن حاجتم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خدا رو شکرببخشید چند بسته نذر کردی؟؟من هر نذری برا هر چیزی میکنم نمیشه..

اینو شنیدم مجرب بود من پلاستیک کامل دادم موکب امام حسین  واسه نذری ها 

چقدر خوب خدا رو شکر ،میشه دعا کنید منم حاجت روا بشم🙏🏻

ان شاالله حاجت روابشین الهی آمین