2777
2789
عنوان

خانما بیاین خواهش

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 50 پست
اگر زنش بفهمه داغون میشه خدامنو ببخشه که باهاش حرف زدم

خب تمومش کن تانفهمیده 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

پس چت عادی نبوده چت عادی اینه احوالشو بپرسی واینکه ایا ازدواج کرده وبچه داره وچکارمیکنه وتمااااام(ضم ...

اره درمورد قدیم گفتیم ..ولی از حریم و اینا حلوتر نرفتیم ...پرسید زندگیت چطوره ..خودشم میدونه زنذگیم خوبه 

اون یکم مشکل داره ومیگه همیشه به من فکر میکنه پ میگه چرا این طوری شد 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درمورد قدیم گفتیم ..ولی از حریم و اینا حلوتر نرفتیم ...پرسید زندگیت چطوره ..خودشم میدونه زنذگیم ...

الان نمیفهمم مشکلت کجاست؟عذاب وجدان داری که جوابشو دادی؟راهش بلاک وتوبه یامشکلت اینه وابسته شدی ‌و...؟؟؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

الان نمیفهمم مشکلت کجاست؟عذاب وجدان داری که جوابشو دادی؟راهش بلاک وتوبه یامشکلت اینه وابسته شدی ‌و.. ...

اول عذاب وجدان داشتم حالا وابسته شذم دلم میخواد بهش فکر نکنم یه راهی بگید خیلی حالم بده 

تموم کردم چند روزه ولی یه راهکاری بهم بده دیگه بهش فکر نکنم 😭

به چیزایی که با فکر کردن به اون ازدست میدی فک کن ،شوهرت زندگی مشترک خوبت ،بچت ،آبروت وهمچنین به زندگی وزن وبچه ی بیگناه اون 

عزیزم اصلا دیگه جوابشو نده ،چون آدم وابسته میشه و نمیتونه فراموش کنه و چون قبلا خاطر خواه بودین کار ...

کار سخت شده ..من جوابشو قدیم رد دادم ..موندم چطور باهاش حرف زدم و وابسته شدم خدایا چرا اخه 

اول عذاب وجدان داشتم حالا وابسته شذم دلم میخواد بهش فکر نکنم یه راهی بگید خیلی حالم بده

اینوبدون تمومش نکنی و وابستگیت رو بهونه ی ادامه دادن رابطت قرار بدی روزی میرسه که صدبار آرزو میکنی کاش جای الانت بودی ووقتی هیشکی نفهمیده بود تمومش کرده بودی 

کار سخت شده ..من جوابشو قدیم رد دادم ..موندم چطور باهاش حرف زدم و وابسته شدم خدایا چرا اخه

عیب نداره کاری که شده ،سعی کن از این به بعد بیشتر مواظب باشی اصلا جواب نده و سعی کن جایی که اون هست شما نری

به چیزایی که با فکر کردن به اون ازدست میدی فک کن ،شوهرت زندگی مشترک خوبت ،بچت ،آبروت وهمچنین به زندگ ...

اره همش همینارو میگم ..ولی یه لحظه میاد تو ذهنم ..این چه کاری بود با زنذگیم کردم شوهرمو عاشقانه دوست داشتم زنذگیمو ..الان چرا باید به یه مرد دیگه فکر کنم

اینوبدون تمومش نکنی و وابستگیت رو بهونه ی ادامه دادن رابطت قرار بدی روزی میرسه که صدبار آرزو میکنی ک ...

چیکار کنم😭😭حرفاش همش توسرمه ...کاش خواب بود کاش ...

عیب نداره کاری که شده ،سعی کن از این به بعد بیشتر مواظب باشی اصلا جواب نده و سعی کن جایی که اون هست ...

نمیشه نرم ..کارمون طوریه میبینمش ...

نمیشه نرم ..کارمون طوریه میبینمش ...

یکی دوجلسه مشاوره برو 

اگر زنش بفهمه داغون میشه خدامنو ببخشه که باهاش حرف زدم

اون آقا هم زن داشت ؟؟

نکن دیگ لطفا من مردم و زنده شدم الآنم که دارم طلاق میگیرم بازم دردم آروم نشده همش نفرینشون میکنم اشتباه کردی اما ادامش نده دیگ