الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول عذاب وجدان داشتم حالا وابسته شذم دلم میخواد بهش فکر نکنم یه راهی بگید خیلی حالم بده
اینوبدون تمومش نکنی و وابستگیت رو بهونه ی ادامه دادن رابطت قرار بدی روزی میرسه که صدبار آرزو میکنی کاش جای الانت بودی ووقتی هیشکی نفهمیده بود تمومش کرده بودی
👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
به چیزایی که با فکر کردن به اون ازدست میدی فک کن ،شوهرت زندگی مشترک خوبت ،بچت ،آبروت وهمچنین به زندگ ...
اره همش همینارو میگم ..ولی یه لحظه میاد تو ذهنم ..این چه کاری بود با زنذگیم کردم شوهرمو عاشقانه دوست داشتم زنذگیمو ..الان چرا باید به یه مرد دیگه فکر کنم
همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...