2777
2789
عنوان

خانما بیاین خواهش

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 50 پست
نه ...نفهمیده ..هردوی ما متاهلیم ...عشق ۱۷سال پیش هم بوذیم 😭

بچه داری؟خب تانفهمیده چرا تمومش نمیکنی؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی کاملاعادی

آها خب اول آرامشتو حفظ کن بعد چت رو دو طرفه پاک کن و طرف رو بلاک کن ترجیحا آیدیتم عوض کن بعدم توبه کن خدا میبخشه، زیادم بهش فک نکن هرچی زودتر فراموش کنی بهتره

خانوم دکتر آیندتونم👩‍⚕️🫀

وابسته ش شدی ؟

اره وابسته بوده بهم ..وابستم کرد این بدبختیه ..توبه کردم ولی بدن دردم حالم بده 😭😭😭خدامنو ببخشه 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
عادی کاملاعادی

خب مشکل کجاست چت عادی کردی وشوهرت هم نفهمیده وتمااام ،یاهنوز باهم چت عادی میکنین؟🤔

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

نمیتونم در این مورد کمکی کنم بهت چون خودم خیانت دیدم از شوهرم و چتاشون دیدم و داغون شدم لطفاااا دیگ ...

اگر زنش بفهمه داغون میشه خدامنو ببخشه که باهاش حرف زدم 

خب مشکل کجاست چت عادی کردی وشوهرت هم نفهمیده وتمااام ،یاهنوز باهم چت عادی میکنین؟🤔

مشکل اینه ما همیشه یا بگم بیشتر مواقع همو میبینیم تو یه محله هستیم من ۱۷سال جوابشو ندادم ولی دیگه جواب دادم حالا حس بدی دارم 

اره وابسته بوده بهم ..وابستم کرد این بدبختیه ..توبه کردم ولی بدن دردم حالم بده 😭😭😭خدامنو ببخشه

پس چت عادی نبوده چت عادی اینه احوالشو بپرسی واینکه ایا ازدواج کرده وبچه داره وچکارمیکنه وتمااااام(ضمن اینکه همین هم اشتباهه) نه اینکه هررووووز پیام بدی وتجدید خاطره و...