2777
2789
عنوان

بچه ی اول و دوم و سوم و الی الاخر

86 بازدید | 11 پست

یک تاپیکایی باعث میشه شاخ که هیچ دمم دربیارم. 

بنده خدا تاپیک میزنه بچه بیارم یانه؟ یا در حال اقدامه و بی بی چک منفیه و ناراحته. 

یک نگاه گذرا کارآگاهانه به تاپیکاش که میندازی میبینی شوهرش شکاکه، مشکل زیاد دارن، دست بزن داره، باخانواده ی شوهر درگیره. 

در کل یک زن در معرض افسردگیه شدیده و این خلأ رو میخواد با بچه پرکنه

نمیدونه اون بچه پر از عقده ی روحی بارمیاد و روزی هزار بار نفرینمون میکنه. 

پ. ن:بخدا ماهم بچه دوست داریم، چون دوست داریم تا قبل از سلامت روان خودمون و همسرمون دست بکار نشیم. 

هیچ وقت برای بچه دار شدن دیر نیست، اول شرایط مطلوب بشه، مالی نه، منظورم روح و روانه. 

اول ببینین تحمل بچه رو هر365روز سال و هر 24ساعت شبانه روز دارین یا نه. 

بچه اسباب بازی ما نیست. 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه آوردی شرایط اوکی بود 

و مثل خیلی های دیگه شرایط با به دنیا اومدن بچه بد شد یا زمان بارداری چی؟؟؟

درضمن هرکس شرایط خودش رو میدونه و سعی در بهترین تصمیم داره اینقدر ایده آل گرا نباشیم :)

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آوردی شرایط اوکی بود و مثل خیلی های دیگه شرایط با به دنیا اومدن بچه بد شد یا زمان بارداری چی؟؟؟د ...

حرف شما درست و قابل احترامه. 

اما منظور من اون دسته ادمایی هستن که میخوان بچه بیارن تا اوضاع درست بشه. 

منظگرم اونایی نیست که بعد از بچه زندگیشون تغییر کرده و مجبور به جدایی یا هرچیزی شدن. 

از دسته ی اول کم نمیبینیم در شبانه روز

حداقا تو نی نی سایت 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرف شما درست و قابل احترامه. اما منظور من اون دسته ادمایی هستن که میخوان بچه بیارن تا اوضاع درست بشه ...

خیلی ها هم واقعا بعد بچه زندگیشون خوب شده

برای همین نمیشه سرزنش کرد یا نسخه پیجید

این طوری نیست ،شاید با اومدن بچه شرایط تغییر کنه ،هیچ‌حالی دائم‌ نیست ،دوستم با شوهرش رابطه اش عالی بود و شوهرش خودش هم اخلاقشون خیلی خوب بود ،مشکل مالی هم نبود ولی بعد از اینکه دو تا بچه داشت یه دفعه عوض شد وضعیتش و جدا شد حتی .بر عکس هم هست یکی با وضع افتضاح بچه میاره یه دفعه رابطه شونم بهتر میشه و .‌‌.امکان حل شدن مشکلشون یا ایجاد مشکل همیشه هست ربطی به بچه ندارن .یه بنده خدایی باچهار تا بچه در حالی که به شوهرش اعتماد کامل داشت و زندگیش خیلی عاشقانه (شوهرش همیشه براش گل می خرید ،مهربون بود باهاش ،پشتش بود )یه دفعه شوهر رفت زن دوم گرفت  .کلا حال متغیر هست کسی از آینده خبر نداره

خیلی ها هم واقعا بعد بچه زندگیشون خوب شدهبرای همین نمیشه سرزنش کرد یا نسخه پیجید

این یک تفکر اشتباه هست دو روز دیگه بچت گفت چرا با وجودی که شوهر خوبی انتخاب نکردی 

اوضاع مالیت جوری بود که نون خوردن نداشتی برای چی منو آوردی چی میگی اونموقع بهش

آدم بد نیست یکم مسئولیت پذیر باشه 

یکم بیشتر از جلوی دماغش هم نگاه کنه

این یک تفکر اشتباه هست دو روز دیگه بچت گفت چرا با وجودی که شوهر خوبی انتخاب نکردی اوضاع مالیت جوری ب ...

اونوقت با وضع مالی عالی آوردی و بعد بی پول شدی چیکار میکنی؟؟؟

من نمیگم کارشون درسته 

میگم برتی زندگی همه نمیشه نسخه یکسان پیچید

اونوقت با وضع مالی عالی آوردی و بعد بی پول شدی چیکار میکنی؟؟؟من نمیگم کارشون درسته میگم برتی زندگی ه ...

کسی که پولش با باد اومده باشه با یه بادی هم میره

اینا شرایط استثنا هس که طرف یهویی از عرش  به فرش برسه