2777
2789
عنوان

جنسیت بچه و جهل آدما

192 بازدید | 16 پست

چرا بعضیا زخم زبون میزنن همش؟چرا انقدر بدجنسن؟

من یه پسر دارم دور و بر همش زخم زبون میزنن که دختر خوبه فلانه ما دختر داریم خوشبحالمونه

خدایا کمی آرامش فقط همین

خرن ولشون کن 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتنا نکن منم دوتا دختر اوردم بمنم گفتن دختر زا

جاریم دو تا پسر خواهر شوهرم دو تا پسر کلی حرف خوردم والا

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..

میشه تاپیک جاری شپشو منو گذارش بزنید هرکی زد لایک کنه براش صلوات بفرستم❌️❤️

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
شما زیادی حساسی به ما دختر دارا هم میگن ولی برام مهم نیست نه فقط برای جنسیت بچه ،برای همه چی میگن

مشکل از مردم هست که راجع به هر چیزی نظر میدن

خدایا کمی آرامش فقط همین

مادرشوهرم همینطوره خبر دختر دار شدن پسرشو که شنید سه روز دستمال سرش بست از گریه و ناراحتی داشت دیوونه می‌شد اما تو جمع به اونا که پسر دارن طعنه میزد و توهین می‌کرد میگفت واییییییییییی فقط دختر من عاشق دخترم  پسر چیه؟ کاش ی دختر بیاری من عروسم دختر حامله شده نمیدونی چقدر خوشحالم 

واقعا زندگی با دخمل جریان دارهمن هم دختر دارم هم پسر واقعا امید و آیندم دخترمه

دلم برای پسرتون سوخت

وفتی همچین چیزی رو به زبون میارید قطعا توی زندگی هم پسرتون این حستون رو متوجه میشه

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138