2777
2789
عنوان

هدیه تولد واسه آقا

442 بازدید | 68 پست

ماشین اصلاح،لباس ،انگشتر ،ساعت ،ادکلن ست روان نویس و ساعت اینا تکراریه

ازاون ست کمربندو کیف اینام ک اصلا ،

چی پیشنهاد میدین؟ 

زشته اگه دوتا صد دلاری بگیرم ب نظرتون؟

از این دستبند یا گردنبدهایی ک با ی تیکه مو درس میکنن.بده واسش درس کنن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=363087844]از این دستبند یا گردنبدهایی ک با ی تیکه مو درس میکنن.بده اهل این چیزام نیس، لباسم ا ...

منم موندم 

اگه کشف کردی به منم خبر بده🤦‍♀️😂😂😂

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

اینم فکر خوبیه دمت گرم ،اتفاقا میگیرم ولی خو کادوی اصلیش چی بدم🥲🥲

چقد میخای هزینه کنی..ی موتور براش بخر

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
موتور😵‍💫😵‍💫نه بابا نهایت ده پونزده

شغلش چیه

من کلا همسرم کادو قبول نمیکنه 🥴چون سخت پسنده اگرم چیزی براش بخرم استفاده نمیکنه میگه من از این مدل ...

اره دقیقا همینطوره ،حتی ماشین اصلاح بهترین بدند اون موقع ک توبازار بود گرفتم انداختش یه گوشه ،لباسم چندبار گرفتم برده عوض کرده ،ادکلنم استفاده نمبکنه زیاد چون سردرد میگیره انگشتر وزیورآلاتم زیاد دوست نداره کلا هدیه گرفتن واسه مردا خیلی سخته