2777
2789
عنوان

دوتاپسر عمو های پدرم عاشقم هستن

177 بازدید | 12 پست

شوهرم از این موضوع خبر نداره ولی بعضی وقتا ما دعوت میکنن خونشون بدش یه جوری نگاهم میکنن هر دوتا شون زن دارن یکی شون چند وقت هی به گوشیم زنگ میزدمنم جواب نمی دادم یه بار که جواب دادم بهم گفت دوست دارم من هیچی نگفتم دیگه جوابشو ندادم با شوهرمم خیلی دوست هستن به نظرتون چکار کنم 

اسمت فقط😁

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

این میتونه یه تاپیک پرطرفدار تو روز تعطیل باشه (:

فقط یه سوال اینکه با عقایدت موافق هستن؟

آخه میگن جزو گروه های تر ور یستی محسوب میشید 🤣🤣😫🤣🫠

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هر دفعه اینکار می کنم شوهرم میگه بریم اخه همسن های شوهرم هستن اونم قبول می کنه

یه جوری دست بسرش کن شوهرتون یه بار بگو دل پیچه دارم یه بار بگو با دوستم قرار دارم و....چند دفعه رد کنین دیگه دعوت نمی کنن،چقدر بیشعورن وقتی متاهلن و متاهلید همچین میکنن...دوران مجردی چرا اعتراف نکردن

یه جوری دست بسرش کن شوهرتون یه بار بگو دل پیچه دارم یه بار بگو با دوستم قرار دارم و....چند دفعه رد ک ...

اخه ما یه شهر دیگه زندگی میکردیم من اصلا اونا ندیده بودم شرایط جوری شد که بربم جایی که اینا زندگی می کنن جالب اینجاست که شوهرم پسر عمومه

عذر میخوام اما نمیشه گفت عاشق هستن به اینا میگن مزاحم و چش چرون

عشق عاشقی برا مجردیه 

حالا چون موقع مجردی تون شما هم و ندیدید حق دارن الان عاشق بشن؟ 

خیلی پیش میاد آدم بعد ازدواج  اشخاص زیبا ببینن نمیشه که هی زرت زرت  عاشق همه شد

راه کار هم همون دعوتی هاشون نری  رفتی کلا توجه نکنید

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری