2777
2789

قبلا یکبار نامزدیشو بهم زده ،گفته خواهر نامزدش هی دخالت میگرده ،حالام ۶ ساله با من ازدواج کرده میگه خواهر بزرگ تو دخالت میکنه رفتو امد نمیکنه جایی تو مهمونی ببینه اونو شوهرشو درجا فرار میکنه همونجا😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم با عضوی از  خانواده اش که براش خیلی عزیزه دقیقا همین مدلی رفتار میکنم . باید عینا رفتار رو ببینه 

خواهرت هم به هیچ عنوان باهاش فاصله نگیر برو بیا دعوت کن به همسرت بگو تو سختته مهم نیست 

من باشم با عضوی از خانواده اش که براش خیلی عزیزه دقیقا همین مدلی رفتار میکنم . باید عینا رفتار رو ب ...

ما وقتی شوهرامون نباشه میریم خونه ی هم😞

خودمونم تفاهم انچنانی نداریم، ادم مودیه😥

عزیزم الان طلاق بگیری فکر میکنی بهترش گیرت میاد؟؟

مردها همشون یه مشکلی دارن مردها مثل بچه ۲ساله می‌مونن فقط باید قلقشون رو یاد بگیری که کجا چه واکنشی نشون بدی کجا ساکت بشی کجا چی بگی.

خواهرت میدونه؟؟