کسی ک ن شوهر و دوس پسری داره ؛ ن خانواده ی حمایتگر داره بلکه خانواده اش ب کمکشم نیاز دارن ؛ هیچ پولی ام نداره چطور میتونه خوشحال باشه؟ سابقه ی کاری ام نداره بهش هیچ جا کار نمیدن
در آمد گل روبانی خوبه سودش ام خوبه منم میخوام شروع کنم من درس نتونستم بخونم متاهلم و بچه دارم درآمد همسرم معمولیه دوست دارم منم برای خودم درآمد داشته باشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیشه با گروهای ورزشی بیرون بری ولی از خونه غذای ساده ببری ؟ رفت و برگشتم اتوبوس مترو .. البته چون خیلی بی پولی بهترین راه یه کار در منزله که هر چقدر که توان داری درست کنی و بهت فشار نیاد .. با چیزایی که نوشتی خانوادت امیدشون به توعه و اینا .. اونها هم وظیفه دارن کنار تو کار در منزل یا هر کاری انجام بدن مگه طلب دارن از تو که امیدشون به توعه ..این اصلو باید بپذیری که بدهکار کسی نیستی
آخه من تعیین نمیکنم ک کجا بریمبعدشم چون تهرانم شهر کوچیک نیس دو تا پارک جنگلی داشته باشه سریع آدم با ...
ببین تهران بزرگه ولی اتفاقا رفت و امد از همه جا راحتتره چون مترو همه جا میشه رفت هر روزم خط های جدید راه میفته حالا که تهرانی کار در منزلم از همه جا بیشتره با همون مترو میتونی بری کار بیاری .. من و خواهرم با منجوق دوزی تو خونه اونم روزی ۷ ۸ ساعت میدوختیم خواهرم کلاس ویالون رفت و همیشه پول تو جیبی داشتیم گوشی و کفش ولباسای خیلی شیک .. تا روزیکه حالا وکالتتو حالا نمیدونم قبول شی یا .. مدرکشو گرفتی کارشو میخوای شروع کنی .. کار در منزل کن