2777
2789
عنوان

چرا هیچکس منو نمیخاد و همه ی روز ترکم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 24 پست
اتفاقا مهربونا ترک‌میشن🤣

دقیقا 🤣🤣

اصن شما به این شعرِ شاعرِ معاصر دقت کنی دستت میاد

هم نامهربونه

هم آفت جونه

هم با دیگرونه

هم قدرم ندونه 

بعد شاعر عاشقشه و براش میخونه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسرا فقط میخوان کارشونو پیش ببرن چه خوب باشی چه بد براشون فرقی نداره، این تویی که باید مواظب باشی فریب نخوری، بهت میگم خیلی راحته 🙂😊 تا وقتی پسری  امضای عقد رو نزنه به احدی اعتماد نکن و خیلی هم دل نبند و این رو بدون کسی که دنبال ناموس مردمه برای غیر از ازدواج هر چی هم به ظاهر خوب رفتار کنه آدم حسابی نیست

دقیقا 🤣🤣اصن شما به این شعرِ شاعرِ معاصر دقت کنی دستت میادهم نامهربونههم آفت جونههم با دیگرونههم قد ...

اره بخدا ، 

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
اتفاقا به اسم رابطه دائم میان جلو ک منم قبولشون میکنم بعد ولم میکنن و میرن

ببین دخترا گوششون کره وپسرا چشماشوم کوره 

تا وقتی نفهمیدی پسره ادم سالمیه به هیچ عنوان عشق بازی تو پیامک یا دیدار نزار

ازدواج اولش باید عاقلانه باشه بعدش دیدی طرف از انه لحاظ بهت میخوره احساسات وارد میشه

ببین دخترا گوششون کره وپسرا چشماشوم کوره تا وقتی نفهمیدی پسره ادم سالمیه به هیچ عنوان عشق بازی تو پی ...

خب الان دیگ ازدواج سنتی زیاد نیست اول باهم آشنا هستن دخترخاله پسرخاله دخترعمو اینام هم همه از این طریق با همسراشون آشنا شدن منم برا همون دوست داشتم عشقی تجربه کنم که به ازدواج ختم بشه وگرنه خاستگار سنتی دارم 

خب الان دیگ ازدواج سنتی زیاد نیست اول باهم آشنا هستن دخترخاله پسرخاله دخترعمو اینام هم همه از این طر ...

نگفتم کلا سنتی باشه اول دختر وپسر باهم اشنا بشن ولی احساس رو زیاد درکیر نکنن که زن ابزار این وسط بشه واقا یه روزی ولش کنه درحد پیامک برای اشنایی بیشتر ودر نهایت مشاوره های قبل ازدواج