2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین

74 بازدید | 8 پست

من کاربر آقا هستم 

و برای خانومی می‌خوام برم خواستگاری و می‌خوام مهریه فقط یک شاخه گل بزارم ولی خب تمام جهیزیه عروس رو خودم تامین کنم...

و بهشون بگم اولویت من اول پدر و مادرم هستند برای اینکه من تک پسر هستم و اولین فرزند و والدین بجز من کسی رو ندارند که کاراشونو انجام بدند...

چون هنوز دانشجو هستم قرار نیست همین اول بریم خونه خودمون.. قراره بریم توی یک اتاق کوچیک توی خونه مادربزرگم... حیاط مشترک و حمام و دستشویی مشترک هستش....

اول زندگی هستش و خوب من چیزی فعلا ندارم ...

نظر شما چیه.

من باشم قبول نمیکنم هیچکی قبول نمیکنه اونم قبول نمیکنه 

شما زن نمیخابم شما کلفت میخابم بعدم مهریه ی شاخه گل؟؟عقلتون سر جاشع ؟چقد حقیر باشع طرفت ک قبول کنه این وضعیتو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولویت اگه پدر مادر باشن ، همسر و فرزندانت آسیب میبینن و خودت آرامش توی زندگی نداری پس لطفا ازدواج نکن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من خراب این اعتماد بنفس آقایون هستم 😂😂 آخه چرا باید این شرایط و قبول کنه بعدم مهریه ی شاخه گل؟؟؟؟؟

میگه جهیزیه خودم میخرم ولی خونه ندارم یه اتاق کوچیک ، فک کنم منظورش از جهیزیه وسایل خونه باباشه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

میگه جهیزیه خودم میخرم ولی خونه ندارم یه اتاق کوچیک ، فک کنم منظورش از جهیزیه وسایل خونه باباشه

فک نمیکنم هیچ دختری این شرایطو قبول کنه آخه چرا با همچین شرایطی ازدواج کنید دختر مردم رو اذیت کنید 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

فک نمیکنم هیچ دختری این شرایطو قبول کنه آخه چرا با همچین شرایطی ازدواج کنید دختر مردم رو اذیت کنید

عزیزم برا پربازدیدی اینارو میگه وگرنه انقدم عقلشون کم نیس میدونن وقتی خرجی خودشونو ندارن نباید چند نفر دیگه رم به خودشون اضافه کنن

عزیزم برا پربازدیدی اینارو میگه وگرنه انقدم عقلشون کم نیس میدونن وقتی خرجی خودشونو ندارن نباید چند ن ...

نی نی سایت عزیز لطفاً ایشونو تعلیق کنید که دیگه اینطوری تهمت نزنن خیلی ممنونم@niniyar_5