الان حدود یه ماه شده تقریبا پشت کتف چپم درد داره میزنه به پشتم
بعد از صبح بیدار شدم
نفس درس نمیتونم بکشم
حالت خفگی چه جوره اونجور شدم
به سرفه میوفتم سرفه بیماری نه
سرفه نفس نکشیدن
یه چیز سنگین انگار روی قفسه سینمه
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
عفونت ریه داری . واقعا یه ماهه توی این حالتی یه دکتر نرفتی ؟ برو عکس رادیولوژی ریه بگیر
اخه هیچیم نی عفونت ریه لااقل ترشحی یا چیزی
یعنی ممکنه بدون هیچ علائمی عفونت ریه ؟
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
برو دکتر خب عزیزم یا گرفتگی عضله کتف ات هست یا قلبیه . بالاخره حتما باید بری دکتر
همون نمیدونم چمه که کدوم دکتر برم
اخه هیچیم نی عفونت ریه لااقل ترشحی یا چیزی یعنی ممکنه بدون هیچ علائمی عفونت ریه ؟
نه اصلا اینجور فکر نکن . بدون ترشح و حتی سرفه هم میشه یهو متوجه میشی که دیگه کار از کار گذشته تازه علائم شما همین الان هم زیاده . من چندتا از اطرافیانم گرفتن .حتما جدی بگیر و برو دکتر . اگر هی نری بدتر بشه . مرحله بعدی اینه که خیلی مبخوابی همه اش خسته ای و دیگه هوش و حواس نداری . . تازه به نظر من همبن الان هم چون میگی یه ماهه خیلی معطل کردی ولی نیروی جوونیت نگهت داشته اگر سالمند بود انقدر دووم نمیاورد دکتر نره . حتما برو عکس رادیولوژی بگیر و برو متخصص ریه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم اینجور مواقع باید بری درمانگاه یا اورژانس. اونها تشخیص میدن مشکل اورژانسی دارین یا نه. اگر مشکل اورژانسی نبود راهنمایی میکنن بعدا کدوم دکتر برین.
وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
نه اصلا اینجور فکر نکن . بدون ترشح و حتی سرفه هم میشه یهو متوجه میشی که دیگه کار از کار گذشته تازه ع ...
شنبه میرم
اخه سرفه هام خیلی،عادیه
ولی با هر سرفه انگار سنگینی میوفته روم به سختی
عزیزم اینجور مواقع باید بری درمانگاه یا اورژانس. اونها تشخیص میدن مشکل اورژانسی دارین یا نه. اگر مشک ...
شنبه میرم حتما