2777
2789
عنوان

سلام بچه ها بیاین دلداریم بدین

52 بازدید | 7 پست

درسمو تموم کردم فعلا پشت کنکوریم. پنج نفر تو کلاسمون باهام لج هستن یعنی از هر روشی استفاده میکنن ناراحتم کنن مثلا مسخرم میکنن یا همین الان که نمیبینمشون توی گروه پیام میدن راجب من. همش مسخره کردن فقطططط . شاید باورتون نشه. من اگه بخوام خیلی صادقانه بگم بخدا من هیچ کاری نکردم باهاشون کاری ندارم بهشون ولی همش مسخره میکنن حالا اگرم خاستین میگم که چیا گقتن

.....ولی الان میدونین ناراحتم. خیلی زیاد. از گروهشون لف دادم زنگ های همشونو مسدود کردنن. بچه ها شما وقتی شخصیتتون خورد بشه تیدیل به چی میشین من الان به چیزی جز انتقام فکر نمیکنم هر چی بیشتر فکر میکنم بیشتر کفری تر میشم

ببین اگ من بودم لف نمیدادم و جوابشونو میدادم ک شما حتما عیبی در خودتون دیدید ک با این کار میخای کمبودهای خودتون دیده نشه

یا هرچیز ریگه ای 

باهاشون سر سنگین شو انتقام و این چیزا از دس و زندگی میندازه تو رو اونا رو بیخیال

ببین چی داری ک از حسادت بهت کرم می‌ریزند تو بیشتر حرصشون رو در بیار😉

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگ من بودم لف نمیدادم و جوابشونو میدادم ک شما حتما عیبی در خودتون دیدید ک با این کار میخای کمبو ...

من اینجور موقع ها کنترل از دستم خارج میشه ممکنه حرفی بزنم که بعدا پشیمون بشم بخاطر همین جوابشونو ندادم یه جورایی قبول دارم خودمم شخصیت حساسی دارم 🥺

من اینجور موقع ها کنترل از دستم خارج میشه ممکنه حرفی بزنم که بعدا پشیمون بشم بخاطر همین جوابشونو ندا ...

خب حساس نباش

ببین وقتی ادم بفهمه چ مشکلی داره و بخاد صد در صد میتونه عوض شه

ببین چی داری ک از حسادت بهت کرم می‌ریزند تو بیشتر حرصشون رو در بیار😉

اره ممکنه . و گاهی هم فکر میکنم شاید من واقعا مشکلی دارم ولی هرچی فکر میکنم حرفامو رفتارامو مرور میکنم میبینم من تا حالا باهاشون خوب بودم و سعی کردم بهترم باشم

خب حساس نباشببین وقتی ادم بفهمه چ مشکلی داره و بخاد صد در صد میتونه عوض شه

یعنی الان چیکار کنم . یه کتابی دارم میخونم اسمش رهایی از دغدغه هاست از مارک منسن . تقریبا میتونم بگم اون کتاب خیلی ارومم میکنه . دقیقا همین رفتاراشون باعث شده من بع خوندن اینجور کتابا رو بیارم بلکه بفهمم مشکلم چیه .‌چون از درون واقعا دلخورم

اره ممکنه . و گاهی هم فکر میکنم شاید من واقعا مشکلی دارم ولی هرچی فکر میکنم حرفامو رفتارامو مرور میک ...

از این ب بعد تصمیم بگیر عین خودشون رفتار کن تا بفهمند چقدر رفتارشون زننده و زشت هست

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️