2777
2789
عنوان

بیاین بگین کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 17 پست
اصلا اسم خواهرش میاد مامانم میخواد دهن همرو سرویس کنهبخدا ذره ای براش مهم نیستمالانم خانوم از دیشب ب ...

چقدر بابات خیلیی  ببخشید خاله زنک بازی درآورده! بیخیال حرف نزدن که نزدن حرف زدنشون چه سودی داره که ناراحت شدید؟ چقدر براتون مهمه. 

نه هستیم تو چی کار کردی باعث قهر با همخون خودت شدی؟

فقط یه حرفی زدم...

اینا خونه خریده بودن بعد ماشینشونم برا خونه دادن

بخدا قسم انقد ذوق کرده بودم هرجا میرسیدم میفتم داداشم خونه خریده

خلاصه یه شب اونجا بودم مادرخانومش زنگ زد به زنداداشم گفت به مادرشوهرت بگو طلاهاشو بده منم میدم ماشین بخرین

حقیقتش خیلی بهم برخورد اخه به اون چه که برای طلاهای مامانم برنامه ریزی میکنه که‌چیکار کنیم (قبلش مامانم دوبار طلاهاشو داد به برادرم و ازش نگرفت بخشید بهشون)

منم اومدم خونه اینو به بابام گفتم...میدونم کارم اشتباه بود ولی نمیدونستم قراره همچین بشه

بابامم زنگ زد به داداشم گفت به مادرزنت بگو برا ما تعیین تکلیف نکنه...سر همین داداشم هرچی دهنش درومد به بابام گفت

بعدم زنداداشم زنگ زد به من منو شست گذاشت کنار

بخدا اصلا نه توهین کردم بهش نه چیزی فقط سکوت کردم در برابر حرفاش

بعدش صداش درومد که تو فامیل زن و شوهر نشستن پشتم حرف زدن که بخوام بگم خودش اصلا یه تاپیک دیگه میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بابات خیلیی ببخشید خاله زنک بازی درآورده! بیخیال حرف نزدن که نزدن حرف زدنشون چه سودی داره که ن ...

منم بهش میگم ولش کن

میگه من این همه خوبی کردم بهشون حداقل یه تک کلمه هم با تو حرف میزد تو تو لاک خودت بودی،دیدن یه گوشه نشستی تو خودتی خب به توام یچیزی میگفتن

چطور وقتای دیگه که میخواد بره خرید یا هرجایی همش دنبال توعه

الان تورو ادم حساب نمیکنه؟

اینم بگم ها وقتایی که برادرم خونه خالمه،زنگ بزنم به خالم،جواب تلفن مارو نمیده

اینم بار اولش نبود

کلا وقتی زنداداشم هست به من محل نمیزاره