2777
2789
عنوان

خانوم‌های با تجربه

99 بازدید | 11 پست

سلام خانوم‌ها. من امسال فرهنگیان قبول شدم و از این ماه قراره حقوق‌مون واریز شه. حالا نه اینکه مبلغ قابل توجهی باشه اما از این به بعد دیگه خودم باید خرجم رو بدم. سر همین کنکور هم بابام برام هیچ کاری نکرد و همیشه حتی بابت غذایی که می‌خوریم هم منت سرمون گذاشته و دلی خوشی ازش ندارم که بخوام بازم ازش پول بگیرم. مشکلم اینجاست که من فکر می‌کردم حالا اگه خودم بخوام خرج خودم رو بدم باز تهش از اون پول یه مبلغی می‌مونه که می‌تونم باهاش یه کارهایی بکنم، اما دقیقا از همون وقتی که قبول شدم داداشم داره میگه از این به بعد پول کم بیارم از تو می‌گیرم. داداشم مجرده و با بابام‌ اینا زندگی می‌کنه؛ یعنی حتی خرج غذاش رو هم خودش نمیده. این چند سالی هم که شاغل شده چیزی ازش ندیدم ولی حسابی برای دوست دختر‌هاش خرج کرده. الآن هم می‌خواد خونه بخره که بعدها خانومش اذیت نشه در حالی که بابام خونه داره و دلیلی نداشت بخواد این کار رو بکنه. فقط برای اینکه زنش نیاد تو یه ساختمون با بابام اینا زندگی کنه... خلاصه اینکه داره قسط میده و میگه از این به بعد پول کم بیارم از تو می‌گیرم در صورتی که حتی از من نپرسیده دوست داری به من پول بدی یا نه! انگار اصلا از اول بنا بر این بوده که من پولم رو بدم به اون! مامانم هم همیشه پشت اونه. منم دلم می‌خواد دماغم رو عمل کنم ولی با این حقوق دانشجویی تا آخر دانشگاه غیرممکنه‌. گفتم ارتودنسی کنم حداقل پول اون رو می‌تونم تیکه تیکه بدم، یا یه کلاسی برم یه چیزی یاد بگیرم، یا منم دلم می‌خواد مثل دوس‌دختر اون آیفون دستم باشه و... داداشم موقعیتش خوبه و راحت می‌تونه با یه دختر شاغل ازدواج کنه که همون هم کمکش کنه اما نمی‌دونم چرا رفته سراغ این دختره که حتی پول شهریه‌ی دانشگاه آزادش رو هم داداشم باید بده! من با کمک کردن مشکل ندارم ولی به شرطی که بدونم پولم قراره تا فلان موقع بهم برگرده. مامانم دیشب می‌گفت حالا ۱۰ سال باید قسط بده! خب یعنی من باید ۱۰ سال همینجوری بهش پول بدم؟ اونوقت کی بهم بر می‌گردونه؟! یکی از دلایلی که اومدم فرهنگیان همین بود که بتونم از حقوق دانشجوییش یه استفاده‌ای بکنم وگرنه اگه قرار بود خرجم بیفته گردن خودم و از اونطرف هیچی هم از زندگیم نفهمم خب می‌رفتم پیراپزشکی... شما جای من باشین کمکش می‌کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به داداشت یه قرونم نده 

بذار ماجرای دوستمو تعریف کنم

الان چهل سالشه دو تا داداش زرنگ داشت

این فقط کار کرد عین اوسگلا پولاشو با هر بهانه ای گرفتن اینم از نجابت داد بیست ساله شاغله یه ماشین نداره

جان هفت جدت سلیطه بازی دربیار نده پول

داداشت از صد تا غریبه بدتره

برا خودت طلا بهر

بالا دیده چون شاغل شدی این حرفو ب شوخی زده  کینی توام دیگه پولداری و میشه روت حساب کرد 

جدی نگفته 

مگه حقوق فرهنگیان چقدره ک بخوای روش حساب کنی 

ب شوخی برداشت کن و اگرم ی درصد پول خواست ی بهونه بیار نده و بگو همشو دانشگاه کسری میزنه چیزی برام نمیمونه

هنوز نه به داره ن ب باره هیچ حقوقی نریختن انقدر داری حرص میخوری جسارتا همه دانشجو معلم ها انقدر بی ظ ...

حکم‌مون اومده و حقوق رو قراره آخر آذر واریز کنن. 

حرص نمی‌خورم چون‌ می‌خوام برای آینده‌ام برنامه بچینم باید بدونم که قراره چی کار کنم.

اخلاق شما کاملا شبیه خواهر یا برادرتونه که بقیه‌ی دانشجو معلم‌ها مثل من باشن؟

و اینکه چیزی که نوشتید جواب سوال من نبود، با این‌ حال ممنونم. 

❤️🌹 

چطور اونا راجب خرجاشون دونه دونه میگن

شمام بگو

طلا..اورتودنسی..عمل بینیم..گوشی..ماشین و.......میخوام

بعدم بگو فک نکنم تنهایی بتونم بخرم باید رو شما ها حساب باز کنم

عین خودشون باش

تا حقوق گرفتی بگو ی وام گذاشتیم با دوستامون قراره همش قسط بدم ببینم کی بنامم در میاد..پولتو که جمع کردی فوری ی حرکتی بزن بگو پولم دراومد و خرج کردم..

همیشه هم یجور رفتار کن که انگار پول نداری تا نخوان ازت بگیرن

من خودم رکم..رک میگم دلیلی نداره توضیح بدم به شما یا از من انتظاری داشته باشین..ولی شما احساس کردم اینجوری نیستی

بالا دیده چون شاغل شدی این حرفو ب شوخی زده کینی توام دیگه پولداری و میشه روت حساب کرد جدی نگفته مگه ...

آخه همه می‌دونن ما چقدر می‌گیریم و چقدر کسری می‌خوریم نمی‌تونم دروغ بگم. ولی این تغییر رفتارهاشون بعد از قبولی ناراحتم می‌کنه. تا پول نداشتم کسی آدم حسابم نمی‌کرد ولی الآن که می‌دونن شاید به دردشون بخورم جور دیگه‌ای باهام رفتار می‌کنن. 

چطور اونا راجب خرجاشون دونه دونه میگنشمام بگوطلا..اورتودنسی..عمل بینیم..گوشی..ماشین و.......میخوامبع ...

متاسفانه من از بچگی اخلاقم اینجوریه که دلم نمی‌خواد کسی ازم ناراحت شه. بعد اینکه از طرف مامانم هم فشار رومه. یعنی حاضره من هیچ کاری نکنم ولی پولم رو جمع کنم و بدم به داداشم. دیشب داشتم می‌گفتم مثلا گواهینامه شده انقدر، icdl   باید بگیرم شده انقدر و... دیدم قیافه‌اش رفته تو هم. بعد گفتم تابستون پول میدین دماغم رو عمل می‌کنم، گفت فلانی گفته بمونم بعد دانشجویی عمل کنم چون ممکنه گزینش بهم گیر بده. :) 

متاسفانه من از بچگی اخلاقم اینجوریه که دلم نمی‌خواد کسی ازم ناراحت شه. بعد اینکه از طرف مامانم هم فش ...

عزیزم باید رو خودت کار کنی و نشون بدی که شخصیت مستقل داری و دخل و خرجت فقط بخودت مربوطه و کسی حتی بخودش اجازه نده که وارد این حریمت بشه

اینجوری پیش بری ازدواجم کنی باید برا همسر جواب پس بدی!

خودت بفکر خودت باش خدام همیشه هواتو داره..همین الانشم خدا ی دری برات باز کرده..مطمئنا موفق ترین میشی

داداشت و مامانت و ...بیخیال.. ته تهش مامانت راضیه داداشت خوش باشه داداشتم خوشیش اینه خرج اینو اون کنه و.......