2777
2789

معیار میانگینه 

زردی رو جدی بگیر 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

میانگینش رو میگیرن عزیزم حتما توی دستگاه باشه و دائم بهش شیر بده 

ممنون میشم پیج کوچیک منو دنبال کنین  kifachi.ir@         با هزار تا امید آرزو این پیجو زدم و واقعا نیاز به حمایت دارم 🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده روز اولو شیر خشک میدادم خودم شیر نداشتم زردی رو زود میوورد پایین چون وقتی سیر میشن زود زود جیش میکنن 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

عزیزم خواهرزاده منم تازه به دنیا اومده وزردی داره با ختمی و سرخ مغز بزار شیره شون دربیاد وچندبار بچه رو باهاشون بشور،به سرعت میاد پایین،درکنارش زیاد بچه رو گرم نگیر،خودتم گرمیجات استفاده نکن

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

معیار میانگینه زردی رو جدی بگیر

دو روز هفتم تا نهمش تو دستگاه گذاشته بودم فکر کنم دوباره اومده بالا

الانم تو دستگاه‌ها فقط نمیدونم با بی قراری هاش چیکار کنم

میانگینش رو میگیرن عزیزم حتما توی دستگاه باشه و دائم بهش شیر بده

این کارو میکنم ولی بیست دقیقه تا نیم ساعت تو دستگاه به سختی میمونه بعد دیگه جیغ میزنه پشت هم ... 

من ده روز اولو شیر خشک میدادم خودم شیر نداشتم زردی رو زود میوورد پایین چون وقتی سیر میشن زود زود جیش ...

شیرم زیاده سوزش میکنه ولی دکتر گفت ممکنه از شیرت باشه برگشت زردیش 

دو روز هفتم تا نهمش تو دستگاه گذاشته بودم فکر کنم دوباره اومده بالاالانم تو دستگاه‌ها فقط نمیدونم با ...

گرمش میشه احتمالا 

باید لخت باشه فقط چشم بند و پوشک تنش باشه 

البته هواست باشه باد سرد نیاد بخوره بهش مریض بشه 

با خدمات پرستاری که دستگاه بهت اجاره داده هم مشورت کن

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شیرم زیاده سوزش میکنه ولی دکتر گفت ممکنه از شیرت باشه برگشت زردیش

خودت اصلا گرمیجات نخور 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه