2777
2789
عنوان

زردی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 20 پست
همینطور میزارم فکر میکنم مشکلش چشم بندشه

باید بخوابونیش زیر دستگاه 

ببخشید شما باید شیر خشک بدی بهش تا بخوره و بخوابه زیر دستگاه و باید شکمش کار بده تا زردی از مدفوع ش دفع بشه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخورم اصلا

خوبه ان شاءالله برطرف میشه غصه نخور من دکتر پسرم گفت تا ۴۰ روز فقط لباس سفید تنش کن و تو یه محیطی باشه که نورش ثابت باشه ینی یه دفعه تاریک نشه به دفعه روشن 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
باید بخوابونیش زیر دستگاه ببخشید شما باید شیر خشک بدی بهش تا بخوره و بخوابه زیر دستگاه و باید شکمش ک ...

از دستگاه در اوردم زمان درمانش تموم شده ولی جز روز اول که زیر دستگاه دفع کرد دیگه دفع نکرده نمیدونم چیکار کنم 

از دستگاه در اوردم زمان درمانش تموم شده ولی جز روز اول که زیر دستگاه دفع کرد دیگه دفع نکرده نمیدونم ...

قطره بیلی ناستر باید بهش بدی تا دفع داشته باشه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد