2777
2789
چقدر امضات زیباست👍

مرسی اجی ولی هر چی بگی زندگیم زیبا نیست بر عکس امضام

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
من الان میخام شوهرم نمیخاد البته ازدواج مجدد کردم

بچه داری؟ اگه داری دیگه بیخیال بچه شو هیکلت می‌ریزه به هم اعصابت داغون میشه همون بهتر که شوهرت نمیخواد

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی اجی ولی هر چی بگی زندگیم زیبا نیست بر عکس امضام

تو بخوای زیباتر میشه نیمه پر لیوان رو ببین

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
بچه داری؟ اگه داری دیگه بیخیال بچه شو هیکلت می‌ریزه به هم اعصابت داغون میشه همون بهتر که شوهرت نمیخو ...

اخه شوهرم مسنه زندگیم داره خراب میشه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
تو بخوای زیباتر میشه نیمه پر لیوان رو ببین

نمیشه خواهر

نمیشه خواهر

عزیزم مشکلت چیه

عزیزم مشکلت چیه

چی بگم خواهر

چی بگم خواهر

میخوای بیای خصوصی؟ اگه آره درخواست بده

میخوای بیای خصوصی؟ اگه آره درخواست بده

باشه

برا همه که اینطور نمیشه

من که تا حالا ندیده بودم بعد زایمان سریع پریود بشن‌ میدونم که پریود نشدن طبیعیه. اکثرا هم رو همین حساب که پریود میشن فکر میکنن امکان بارداری وجود نداره واسه همین بدون جلوگیری رابطه دارن و باردار میشن

سلام عزیر جان خوبین ؟ببخشید شما چه کردید با بارداری استخدامی قبول شدید ؟ من میخوام برای استخدامی بخو ...

خانمی من زمان نذاشتم بخونم 

چون یک پسر ۴ ساله هم داشتم 

ولی خب گویا توی مصاحبه هم بارداری امتیاز محسوب میشه