2777
2789
عنوان

پرواز در خواب😭

603 بازدید | 37 پست

مگه نمیگن فقط بچه ها تو خواب میتونن پرواز کنن.پس چرا من هنوز با ۳۸ سال سن تو خواب پرواز میکنم.

چرا به جای ی خواب راحت ، همش باید خوابایی ببینم که عین فیلم سینمایی هست .باور کنید اگه نویسنده بودم تا الان هزارتا فیلمنامه و رمان منتشر کرده بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=363053150]حس پرواز اگه از روی ترس پرواز کنی اصلا هیجان نداره البته بعضی اوقات مثلا پرواز میکن ...

حالا کجاها میری؟

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

بنظرم بزن تو کار نویسندگی،یه استفاده مفید از این خوابا داشته باش

بچه بودم عاشق نویسندگی بودم. تا تا ۲۴ سالگی هم دفتر خاطزات داشتم ولی اللن فکر نکنم قلم خوبی داشته باشم و مهارت نویسندگی هم ندارم

خیلی مسخره است مگه نه باورت میشه همه جا .جاهای زیارتی ، کشورهای خارجی🤣

وای خوشبحالت شما برگزیده ای،لااقل تو خواب میتونی بری خارج🤣🙌

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.