2777
2789
عنوان

وای بچها ابروم رفتت

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا یکماهه خونه شماست پسر۱۸ سالع؟صدا داشتید یا رو سایلنت بودید؟

کلا میاد میمونه یه اتاق جدا داره اینجا زیاد میمونه 

صدای منو شوهرم زیاد نبود صدای بدنمون که به هم میخورد زیادددد بود طوری که دو سه بار به خودمون اومدیم فهمیدم صدا خیلی بالاست

سروصدا من یا شوهرم زیاد نبود صدای بدنمون که به هم میخورد زیاد بود

باوش چ میشه کرد بلاخره جلوی خواسته مرد و نمیشه گرفت

حالا اگ چیزی شنیده حتما فردا از رفتارش یا چیزی مشخص میشه اما فک نکنم شنیده باشه بگیر بخواب فکرتم درگیر نکن

وای منم همیشه مچشومو میگرفتم الان میگم بذار راحت باشم طفلیا اخر عمرشونه

قضیه رو اشتباه متوجه شدی گلم

پدرو مادرت همون موقع هم راحت بودن،شما اون موقع ناراحت بودید اما الآن دیگه با قضیه کنار اومدید🤣🤣🤣

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

صد درصد فهمیده نمیگه با خودش چرا اینا اینجا خوابیده بودن حالا نصف شب رفتن تو اتاق دوتایی.حتما اولش خواب بوده صدای شمارو فهمیده اومده تو گوشی که اذیت نشه و شما بفهمید ک بیداره تمومش کنید

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
کلا میاد میمونه یه اتاق جدا داره اینجا زیاد میمونه صدای منو شوهرم زیاد نبود صدای بدنمون که به هم میخ ...

رابطه شما اشنباه نیست

حضور اون پسر تو خونه شما اشتباهه،چطور شوهرت هیچی نمیگه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

قضیه رو اشتباه متوجه شدی گلمپدرو مادرت همون موقع هم راحت بودن،شما اون موقع ناراحت بودید اما الآن دیگ ...

اولا میگفتم خجالتم نمیکشن تو پیری الان ب قول شما کنار اومدم

اخه بچه ک بودم فکر میکردم مامان بابام خیلی پیرن حالا مثلا ۳۰ سالشون بوده    

اولا میگفتم خجالتم نمیکشن تو پیری الان ب قول شما کنار اومدم اخه بچه ک بودم فکر میکردم مامان بابام خی ...

آخی🤣🤣🤣🤣

صد درصد فهمیده نمیگه با خودش چرا اینا اینجا خوابیده بودن حالا نصف شب رفتن تو اتاق دوتایی.حتما اولش خ ...

یاخدااااااا دقیقا واسه همین شک کردم 

چون مچ  پدرومادرش میگرفت میرفت تلویزیون روشن میکرد یا تو اشپزخونه میرفت 

من خیلییییی باهاش راحتم راجب همچی بهش میگم ولی دوست نداشتم رابطمون بشنوه یا ببینه