2777
2789
نمیدونم والا تجربه ندارم دست میزارم رو لثه هاش چیزی نمیفهمم .دست بزارم رو لثه باید اروم شع؟؟؟ اروم ن ...

آره غر میزنه،شیر نمیخوره،دستش گاز میگیره  و امکانش هست تب یا اسهال هم بشه که قطره پدی لایک میده دکتر  واسه اون ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره غر میزنه،شیر نمیخوره،دستش گاز میگیره و امکانش هست تب یا اسهال هم بشه که قطره پدی لایک میده دکتر ...

ممنون عزیزم فقط ببخشید من بی تجربم همش میگه آآآ اوووووو و همزمان دستاشو نیخوره و در نهایت کلافه میشه میزنه زیر گریه و هیچ جووووره اروم نمیشه و فقط دستو پا میزنه 

ممنون عزیزم فقط ببخشید من بی تجربم همش میگه آآآ اوووووو و همزمان دستاشو نیخوره و در نهایت کلافه میشه ...

آره گلم از درده ،چون خیلی درد داره ،من یادمه دخترم شبا تا صبح گریه می کرد حتی من فکر می کردم دل درد داره  ولی بعدش متوجه شدم دندونش داشته بیرون میومده درد داشته 😢

آره گلم از درده ،چون خیلی درد داره ،من یادمه دخترم شبا تا صبح گریه می کرد حتی من فکر می کردم دل درد ...

ای خدا عزیزم کی نوزادی تموم میشه بچه بگه کجاش اذیته 😭😭