2777
2789

دوسداره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عی بابا چقد دنبال یا ماجرایی ک معلوم زاده ی ذهن هستو میگیرید🤦‍♀️

چی زاده ذهنه

نصف شبی چطور همچین سناریو مسخره ای به ذهنم برسه

ترسیدم که اومدم تاپیک زدم

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره

ی چیزی بگم پرات بریزه من با شوهرم بحث شدیید کرده بودیم قهر کرده بودم رفته بودم خونه مامانم مثلاً اما تو اتاق خوابم بودم در اتاق و از داخل قفل کرده بودم شوهرم اومد خونه صداش میومد همه جارو گشت و دید من نیستم ی اهیییی کشید و فوشم داد 😅فک کرد خونه مامانمم بعد اومد تلویزیون روشن کنه یادم افتاد که ب بلوتوث گوشیم وصله صداهای وحشتناک از نت دانلود کردم پلی شد هی تی وی خاموش کرد هی روشن کرد 😂آخر سر رفت تماااام برقارو روشن کرد گرخیده بود 🤣