قانون جذب میگه تو هر چیزی رو توی ذهنت هر روز تکرار کنی یا بنویسی(نوشتن انرژیش از فکر کردن بیشتره)، اگر اینکارو بکنی به کائنات انرژی میفرستی که اون چیز رو میخوای و کائنات در جواب اون خواسته رو بهت میدن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ینی فقط وقتی میتونی یه چیزی رو جذب کنی که هم اتعاشش باشی
اگرم منظورت اعداده رنده معنیش رو سرچ کن مثلا بنویش معنیش عدد ۲۰۲۰
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
بهت رویا میفروشن و زمانت رو خراب میکنن و در بدترین حالت توی دام خیال پردازی گیر میوفتی
و حتی اگرم قانون واقعیی باشه، چیز ی که اینا میگن نیست
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]