2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قانون جذب اصلا وجود نداره و از نظر علمی ثابت نشدس شما فک کن بشین تو خونت تو ذهنت بگو من پولدار میشم من پولدار میشم ولی هیچ کار نکن پول پا درنمیاره که بیاد در خونت باید کار کنی تلاش کنی بدستش بیاری 

قانون جذب اصلا وجود نداره و از نظر علمی ثابت نشدس شما فک کن بشین تو خونت تو ذهنت بگو من پولدار میشم ...

ینی این همه میگن حتی تدریس میکنن قانون جذب کاعنات و اعداد و ارقام ینی الکیه از خودشون گفتن 

درسته ولی انرژی مثبت نمی‌ده به نظرتون

اون تلقین کردنه و بیشتر روی احساسات غالبه مثلا شکرگزاری یا تکرار کلمات مثبت ولی قانون جذب یه مسئله دیگس قانون جذب میگه تو توی ذهنت تصور کن دوسال دیگه خونه میخری وقتی تو کاری انجام ندی تلاشی نکنی خودبخود صاحب خونه نمیشی که اما تلقین کردن اینکه تو خوشبختی سالمی به مرور وارد باور تو میشه و...

اون تلقین کردنه و بیشتر روی احساسات غالبه مثلا شکرگزاری یا تکرار کلمات مثبت ولی قانون جذب یه مسئله د ...

ممنونم گلم میخام تحقیق کنم اگر به جوابی رسیدم شروع کنم اگر نه که منصرف میشم ولی نظرات شما هم محترم هست که تاثیر گذاره ،🌹🌹

خانوما مثال میزنم براتون شما وقتی کنترل برمیداری و تلوزیون عوض میکنی نمیبینی فرکانسش رو اما وجود داره و‌نمیشه انکارش کرد !زندگی کلا برمدار‌انرژی و فرکانس میچرخه حتی اکه دیده نشه پس اینکه همچین چیزی وجود داشته باشه دور از ذهن نیست

ما تو‌زندگیمون خیلی چیزا رو حتی با قانون جذب بدون اینکه بدونیم جذب میکنیم!

دیدین نشستین تو‌خونه میگید وای چقد دلم فلان چیز میخواد بعد به طور اتفاقی بدون درخواست کلامی اون خوراکی ب دستتون میرسه حالا یا همسایه ای میاره یا مادرتون میپزه اتفاقی! شما دقیقا جذب کردید

قانون جذب همینه بهش فکر کن ولی بعدش رهاش کن و فراموشش کن

تو داخل قانون جذب وقتی مداااام ی چیزی میخوای و رهاش نمیکنی پس ینی داری این موج میفرستی ک ندارمش نمیتونم داشته باشمش...

ولی وقتی رهاش میکنی این القا میشه ک داری و ب دستت رسیده!

من خودم بارها خواسته یا ناخواسته خیلیییی چیزها رو جذب کردم 

خواسته هاش حالا ی سری روشای خاص نوشتن خاص و ساعت خاص داره و اداب

ی خلاصه مفید امیدوارم گفته باشم