2777
2789

شوهر وحشیم صندلی رو برداست جلوی بچه کوبید زمین پایه هاش خرد شد در و دیوارا رو کوبید به هن عربده میزد بچم خیلی ترسید من مقثر دعوا بودم ولی خیلی واکنش شدیدی نشون داد بچم به سدت وحشت کرد و خشک شده بود اصلا بعد دایم گریه میکرد بعدش هم خودش خورد زمین با پشت سر و دیگه نور علی نور شد

دارم از استرس میمیرم

بع داین جریات خیلی حرفای بی معنی بچم زد کلی دور خودش چرخید انگشتاش ر. به هم فشار داد به سختی و خیلی دیر خوابید میترسم دور از جون خوف کرده و طوریش بشه

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کوچیکه تو خاطرش نمیمونه ولی دیگه تکرار نکن خون خودتو بخور ولی جلو بچت دعوا نکن دیگه مردا بیشعورن کلا

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

بغشل کن یادش میره بابا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

آره منم یه حیون دارم تو خونه کتک زدنش خوبه فقط یا فحش دادنش. بقیش برای ننش خوبه

عزیزم جلوی  بچتون هم دعوا کردین؟میترسه؟بچه من خیلی ترسید میترسم طوریش بشه

خسته نباشی عزیزم چرا موضوعی و مطرح میکنی که میدونی حساسیت و واکنش همسرت و در پی داره خوب گیرم که اصلا این واکنش کمتر هم بود بازم رو بچه تاثیر گذاره لطفا برای اون بچه تروما نساز مشکلاتت با همسرت وقت خواب یا نبودن اون بچه تو خونه حل کن گناهی نداره که وقتی دوتا بزرگتر دعوا میکنن اصلی ترین بازنده ها بچه ها هستن

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

خدا لعنت کنه این مردا رو شوهر من جلو بچه دو ساله خیلی هم کتکم زده آیه الکرسی بخون صدقه بزار کنار انش ...

بچه من خیلی حساسه خیلی ترسید با پای برهنه بردمش بیزون از خونه سوهرم اومد دنبالم با عربده کشیدم داخل یچه بغلم میلرزید دارم سکته میکنم از نگرانی و ترس