2777
2789
عنوان

مردشور بخت منو ببرن

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 94 پست

یک چیزی خواهرانه بهت میگم شوهرت داره کاری میکنه خودت درخواست طلاق بدی از زندگیش بری و حتی اگر الان ب شوخی بگی من میرم و طلاق میخوام هیچ تلاشی برای موندنت نمیکنه چون یا زیر سرش بلنده یا یچیزیش هست 

طبق تایپیکات فهمیدم

یک چیزی خواهرانه بهت میگم شوهرت داره کاری میکنه خودت درخواست طلاق بدی از زندگیش بری و حتی اگر الان ب ...

خودش مستقیم گفت بهم. داره اذیتم میکنه که طلاق بدم مهریمو نده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک چیزی خواهرانه بهت میگم شوهرت داره کاری میکنه خودت درخواست طلاق بدی از زندگیش بری و حتی اگر الان ب ...

تاپیکامو ببینی من یه روز خوش ازش ندارم. بچم هشت ماهش بود با دوست دخترش بهم خیانت کرد. من تو بیمارستان بستری بودم اومدم دیدم با همکارش لاس میزد 

چشمو باید خیلی باز کرد من نامزدم قربون صدقه ام میره زن دوسته مردهای زن دوست جونشونو زنشون تا یه مشکل ...

ببخشید یاد یه ضرب المثل افتادم نشاشیدی شب درازه🤣 این همه تعریف کردی اخرش نوشتی تازه نامزدم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

تو ذهنم میگم میشه منم لباس عروس بپوشم با مردی که عاشقم ازدواج کنم.. فکر کن هنوز تو دلمه و هنوز تو ذه ...

منتظر باش آدمهای منتظر آخر به هدفشون میرسن هیچوقت به مردی که میخوای به معیارهات شک نکن به حرف دیگران نباش وقتی انتظار یه مزد خوب ذهنی بکشی انتظار بهت میده همونو اما اگه به خاطر حرف دیگران که همسر کمه مرد خوب نی بخوای معیارت بیاری پایین و هرچیزی نادیده بگیری اونوقت دگه بهت خدا نمیده 

مثل این میمونه بری رستوران بگی آقا من پیرونی میخوام 

منتظر میمونی یه ربع 

اما اگه گارسون بیاد بگه پیتزا طول میکشه یه کم گرونه فلافل میخوای 

راضی بشی دگه طعم پیرونی نمیچشی 

مردهای خوب هستن خانواده های خوب اگه میخوای در مدارت باشن باید لیاقت ببری بالا ارزش خودتو نیاری پایین به هرچی سریع راضی نشی متاسفانه ما هنر گذشت قبل ازدواج داریم قبل ازدواج کوچیک ترین حرکت باید ببری زیر سوال و ساده نگذری اگه مقاوم باسی کائنات پاداش صبرت میده حتی اگه سن ات بالا بره یا مسخره ات کنن

همیشه با خودت تکرار من لایق مرد ایده آلم من لایق بهترین ها همین ها میشه باورت و قطعا خلق میشع 

در آخر رو یه کاغذ هرچی میخوای مشخصات همسرت بنویس و بزار لای قرآن دقیقا وقتی نامزد یا عقد کنی بری چک کنی همونها رو میبینی میگی عه چه عجیب دقیقا همون شده 

ببخشید یاد یه ضرب المثل افتادم نشاشیدی شب درازه🤣 این همه تعریف کردی اخرش نوشتی تازه نامزدم

بله نامردم دو سال دوست بودم چه مشکلی داره بعد کنکورم عقد میکنم به جای اینکه ذهنت پز منفی کنی سعی کن ذهنیت خوشبین داشته باشی اگه کنکورم نبود عقد کرده بودم خودم نخواستم دلیل نمیشه تجربه ایی که شما داشتی دیگران داشته باشن زندگی هرکس به بزرگ بودن ذهنش و قدرت باورشه خانم این ضرب المثل های پوچ صد من غاز قدیمی ها که آگاهی اشون کم بوده بریز دور اگر شما تجربه ی این ضرب المثل داشتی ذهنیت و افکار خودتو به زندگیت آوردی اینها دیگه قدیمی شده خانوم آگاه باش که همه چیز از جنس انرژی آن مثبت باشی آگاهی بدی آگاهی آوردی به زندگیت و متقابل از جنس همون وارد زندگیت کردی

بنده خانوم نسرین گفتم عوض او مردها این مردها هم هستن اولا گل من این تعریف نمیشه تو که منو ندیدی که بخوام پز بدم من یه غریبه ام آگاهی میدم همه ی مردها بد نیستن خوبش هم هستن