2777
2789
عنوان

مردشور بخت منو ببرن

801 بازدید | 94 پست

با یکی ازدواج کردم که کلا گاوه خرجی نمیده. آشغالا رو نمی‌بره بیرون خونه رو تمیز کردم از زیر در داره مورچه میاد بخاطر اینکه این آشغالا رو نبرده مادرش چی بار آورده فقط نر زاییده. چاره داشتم جایی رو داشتم کسی رو داشتم ازش طلاق میگرفتم بدون مهریه میرفتم گور پدر مادرش میگم چرا آشغالا رو نبردی میاد منو میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشمو باید خیلی باز کرد من نامزدم قربون صدقه ام میره زن دوسته مردهای زن دوست جونشونو زنشون تا یه مشکلی دارم بهش میگم سریع دغدغه داره حل کنه حتی پول میزنه کارتم ازم نمیپرسه چیکار میکنی خانواده خیلی مهمه من دوسال باهاش دوست بودم مادرش معلم ادبیات گاهی ازش میپرسم کی یادت داده میگه مادرم از رفتاراش یاد گرفتم مادر شوهرم یه فرشته اس بی نهایت مهربون و عروس دوسته اینقدر سفارش منو به شوهرم میکنه من به مادر شوهر با اینکه تاره نامزدم بهش میگم مامانی رفیقه واسم 

سلام ..یعنی هیچ اخلاق خوبی ندارن؟

نه. میگم من لباس ندارم لباسای اونو میپوشم به غیرتش بر نمیخوره برام لباس بخره. بابام امروز میوه اینا خرید گفت پولشو میدم هنوز نداده این گفت به بابات میگی میوه بخره اونم خرید اما نه تشر کرد نه پولشو داد. خیانت کرد بهم. با دخترا لاس میزنه. تو خیابون همه زنا و دخترا رو برانداز میکنه. کثیفه شلخته هست. ببخشید مثلا میره دستشویی معذرت میخوام میاد بیرون دور تا دور دستشویی مدفوع هست. دست به زن داره. پیشخانوادش کوچیکم کرد. میگم میشه بهم پول تو جیبی بدی میگه خرج خونه رو میکنم پول تو جیبیته. من سرکار میرفتم با کارای این اخراج شدم الان موندم چه جوری باهاش ادامه بدم 

اوایل واسه من عجیب بود این همه حجم زن دوستی بعد که خونشون رفتم دیدم باباش دقیقا با مامانش همینجوری رفتار میگنه تا به مامانم گفتم پسره اخلاقش اینجوریه مامانم گفت همین به درد ازدواج میخوره میتونه خوشبخت ات کنه قبل ازدواج کلی با پدر ومادرم مشورت گردم مخصوصا مادرم که تجربه اش بیشتره حساب یه عمر زندگیه مرد میتونه جووونت کنه میتونه پیرت هم کنه 

چشمو باید خیلی باز کرد من نامزدم قربون صدقه ام میره زن دوسته مردهای زن دوست جونشونو زنشون تا یه مشکل ...

مادرش یه حسگده که هر چی من تو جهیزیم خریدم رفت برای خودش خرید یه عقده ای. پدرم معتاد و دست به زن 

کجا برم مامان بابام حمایتم نمیکنن. مجبوری دارم با این زندگی میکنم

نباید بزنتت آخه خیلی عجیبه مادر پدر منم با هم همین مشکلو داشتن بعد سی سا زندگی دلشون از هم صاف نشده بزور کنار هم زندگی میکنن خیلی دردناکه