2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوراب یا شو.رت یا رکابی همیشه میگیرم💔😔😂😐

ولی میتونی پیراهن ساعت 

ست کیف پول کمربند جاکارتی

ماگ کتاب بگیری

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

من همیشه دقت میکنم ببینم چی نیاز دارن یا دنبال چی هستن بعد همونو واسشون میخرم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
همسر هیچی پدرم یه عطر و یه پتوی نرمولی پدر همسرم خیرات

ببخشید عزیزم ولی چرا واسه همسرت هیچی 🙁

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بابات پول قبول میکنه؟ بابای من پول باشه نمیگیره 🫤

نمیدونم خودمم روم نمیشه پول بدم اما خب دوتا بچه دارم سخته برم تو این هوای سرد یچی بخرم کارت هدیه میدم اگه قبول نکرد یفکره دیگه میکنم☹️

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

نمیدونم خودمم روم نمیشه پول بدم اما خب دوتا بچه دارم سخته برم تو این هوای سرد یچی بخرم کارت هدیه مید ...

خب دیگه منم میخوام اینترنتی سفارش بدم واسه همین جلو جلو به فکرشم 

ببخشید عزیزم ولی چرا واسه همسرت هیچی 🙁

این مناسبت ها رو توی زندگی مون بی تاثیر میدونیم 

و هدیه رو سالی یکبار برای تولد میدیم 

الباقی مناسبت های شخصی هستن و بی هدیه

مثلا سالگرد اشنایی ناهار میریم همون رستورانی که اون روز رفتیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

نمیدونم بابام اهل هیچی نیست یه بلوز شلوار میپوشه یه کفش تمام اونارم خودش داره😂

اهل تعمیرکاری و این چیزا نیست 😂 بابای من عاشق جعبه ابزاره امسال می‌خوام یه ست ابزار با کیف خوشگل واسش بخرم