2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوگرد بسوزون ما با گوگرد از بین دادیم...سم هم روزی دو بار بزن.وسایل چوبی که میدونی خیلی درز و دورز و شکستگی دارن بنداز بره....ولس اصلش همون سم ساس و گوگرده

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
گوگرد بسوزون ما با گوگرد از بین دادیم...سم هم روزی دو بار بزن.وسایل چوبی که میدونی خیلی درز و دورز و ...

چجوریه؟ باید بگیم بیان بسوزونن؟ ما زنگ‌زدیم حتی گفتبم گوگرد گفتن اول باید سم‌بزنیم

از کجا فهمیدی

روی‌بالشت بچم‌دیدم اول،بعد دو‌سه تا روی تشکش، بعد کامن ردیم‌خونه رو چند روز نیومدبم،امروز بعد‌از ده روز دیدم که لای درزای تختمون هستن بزرگ😭😭😭

چجوریه؟ باید بگیم بیان بسوزونن؟ ما زنگ‌زدیم حتی گفتبم گوگرد گفتن اول باید سم‌بزنیم

سم از سم فروشی بگیر خونه رو خانوادگی ترک کنید تا ده روز ..اون ده روز گوگرد بگیر بزار توی قوطی شیرخشک یا ظفی از جنس همون....بعد که کسی نبود و وسیله هارو بیرون گذاشتی یا روی پشت بوم جلوی آفتاب یا حیاط که سم بزنی.بعد توی گوگرد ها یه ذغال داغ بنداز و سریع خونه رو ترک کن بعد روز بعد بیا در و پنجره باز بزار که بوش بره ...دو روز یه بار تکرار کن مابینش سم بزن..در ضمن بوی گوگرد حتی از سم هم خیلی وحشتناک تره سریع ازش دور بشید

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  
بچه دوماههه دارممممم😭😭زنگ‌زدیم بیان سم‌بزننچهار میلیون میشهعب ندارهولی بعد از سم پاشی چجوری به وسا ...

وسایل بعدش شسته میشه دیگه شامپو فرش بزن مبلهارو بشور با تشک ها بقیه وسیله هارم دستمال و الکل بزن بعدش شیشه پاک کن بکش