2777
2789

رفتیم عیادت دایی شوهرم بعد شام، چشمشو عمل کرده،، 

دخترداییش گف عروسی فلانی چی پوشیده بودی منم گوشیمو درآوردم عکسامو نشونش بدم، بعد گف عه فلان لباست چه خوشگله نشون مامانم بدم،، گفتم اوکی

بعد دیدم اومد گف وایییی چه سوژه هایی تو گوشیت داری😑بعدا سر به سر علی (شوهرم) میذارم باهاشون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

اسکرینام پیامای شوهرم بود بهم که وقتایی که خونه نیس پیام میده حالمو میپرسه و عاشقانه و قشنگ بودپ بعضیاشون اسکرین گرفتم نگه داشتم خیر سرم

دختر داییشم ازش ۳سال بزرگ تره ۳۵سالشه بیشعوررررررر یه دختر ۱۳سالم داره 

منم گفتم نباید بقیه چیزای گوشیمو میدیدی، من اعتماد کردم دادم دستت،، اصلا کارت خوب نبود

مادرشوهرمم پشتم در اومد گف ازین شوخیا با هم نکنین، شمام بزرگ شدین خوب نیس سربه سر علی بذاری هر دوتون بچه دارین و... 

بیشعور ترین آدمی که دیدم تا امروز، سم تر ازش ندیدم🤬

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق گرفته😐

مشکل مطلقه بودن ایشون نیست 

مشکل شعور نداشتشونه 

بهرحال من سرد برخورد میکردم با همچین آدمی اگر جای شما بودم

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

این فقط میخواسته از توی گوشیت یه چیزی پیداکنه

من گوشیم فقط دست بچم میده به هیچکس نمیدم حتی خواهرم اگه هم چیزی خواستن ببینن دست خودم باید باشه

خواهرشوهرم میخاست رقص دخترمو ببینه گوشیمو گرفت که به اون خاهرشوهرم نشون بده دنبالش دویدم وگرفتم

پس خوب شد پیامایای عاشقانتون رو دید

همون جام با خنده گف

وای کلی گفته عشقم و فلان وفلان بعد سع سطر پرسیده حالت خوبه؟ 

جلو مادرشوهرم کارش افتضاح بود 😣

این فقط میخواسته از توی گوشیت یه چیزی پیداکنهمن گوشیم فقط دست بچم میده به هیچکس نمیدم حتی خواهرم اگه ...

اصلااااااا فک نمیکردم تا این حد بی جنبه باشه، ینی میدونستم آدم درستی نیس ولی نه در این حد