2777
2789
عنوان

می خوام کچل بکنم لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تاثیر داره عزیزم شما استفاده کردیمن موهام خیلی میریزه و بشدت کم پشت شده میخام بگیرم اما میترسم ...

من سه بار از جاهای مختلف گرفتم ولی آخرین باری که گرفتم خداروشکر عالی جواب داد اصل پیدا کن عالی جواب میده من به همه معرفی کردم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
عزیزم از بچگی موهات همین مدلی بوده؟دوران نوجوانی چی؟

کلا از بچگی موهامو ۱بارم گچل نکردن ولی موهای خواهرمو بچه بودنی سالی چندبار گچل مکردن الان موهاش ازهمه جهت عالی هس پرپشتی بلندیشو اینا بخاطاین میگم شاید معجزه شد

من سه بار از جاهای مختلف گرفتم ولی آخرین باری که گرفتم خداروشکر عالی جواب داد اصل پیدا کن عالی جواب ...

خداروشکر

عزیزم دعا کن برای منم جواب بده یه عمر دعات میکنم خسته شدم دیگه

اصلش از کجا بگیرم چه مشخصاتی داره عطاری شهرمون داره از اونجا بگیرم 

کلا از بچگی موهامو ۱بارم گچل نکردن ولی موهای خواهرمو بچه بودنی سالی چندبار گچل مکردن الان موهاش ازهم ...

ژنتیک موهای هر کس یه مدلیه 

حتی خواهر و برادرا لزوما مثل هم نیستن 

به جای کچل کردن برو پیش دکتر غدد برات آزمایش هورمونی و چکاپ کامل بنویسه و همه چیز رو چک کن ببین چی کم و زیاد داری 

به تغدیه‌ت برس 

آب و سبزیجات و پروتئین و آجیل و...

ورزش کن

استرست رو کنترل کن

در آخر هم از تونیک های موضعی برای تقویت ریشه موهات استفاده کن

🌺good vibes only🌺