2777
2789

۷تا الان ول کرده رفته بیرون یکساعت ب یکساعتم میگه الان میام ونمیاد میگه تعمیرگاهم کدوم تعمیرگاهی تا این موقع شب بازه دلم میخواد دهنشو سرویس کنم شکمم پارست استراس بچه هامو دارم اینم نمیدونم داره چه غلطی میکنه زنگ بزنم هرچی دهنم درمیاد نثارش کنم یا بمونم بیاد الانم میگه زایمان کردی حساس شدی زایمان کردم خرکه نیستم فرق دروغ وراستو پنهان کاریو نفهمم دیونم کرده عوضی یکساعت پیش گفت الان میام الان شد ۱خانوادشم اهل این برنامه هانیستن خودشم نیست ولی من از کجا باید مطمئن شم امشب....  زده تواعصابم بااین کارش بگید چیکارکنم دوست دارم دهنشو سرویس کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این موارد وقتی اومد خونه فقط بی محلی کن و تا درست نشده باهاش حتی حرفم نزن

کدوم تعمیرگاهی که تاساعت ۱بازه 

۷تا الان داری میپیچونی اصلا نیا خونه دیگه وقتی انقدر بیفکری و حرف راستو وپنهونت معلوم نیست انقدر کفریم ازت هرچیم بگی باور نمیکنم نیا خونه هرجا پیش هرکی هستی همونجا بمون 

اینو براش فرستادم

همیشه اینجوریه یا اولین بارشه؟

همیشه بدقولی ساعتو داره ولی امشب تابلو داره دروغ میگه این ماشینش خراب بشه بزور جواب تماس میده الان من هر یکساعت زنگ میزدم درعین ریلکسی میگفت میام یکم دیگه باشه حالا میان تعمیرگاهم ماشین درست نمیشه 

اول ارامش خودت حفظ کن تازه زایمان کردی خوب نیست انقد حرص و جوش

مگه میزاره این نفهم بیفکر خودش داره میبینه تو چه شرایطیم بهش پیام دادم اینو اومدم خونه محلش نمیدم تاادم شه بیشعور بیفکر

کدوم تعمیرگاهی که تاساعت ۱بازه
۷تا الان داری میپیچونی اصلا نیا خونه دیگه وقتی انقدر بیفکری و حرف راستو وپنهونت معلوم نیست انقدر کفریم ازت هرچیم بگی باور نمیکنم نیا خونه هرجا پیش هرکی هستی همونجا بمون