2777
2789

لطفا از ته دلتون دعا کنید خونوادم مخصوصا مامانم رضایت بدن با عشقم ازدواج کنم تا ابد کنار هم خوشبخت باشیم

دعا کنید عشقم تا ابد بهم وفادار باشه...

ان‌شاءالله هر کسی که برام دعا می‌کنه هر چی تو دلشه بهش برسه و خدا گره از کارش باز کنه به حق آبروی حضرت فاطمه (س)

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

من برات حمد میخونم شمام دعا کن یه خونه ارزون پیدا کنیم وقت احارمون تموم شده

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات دعا کنم انشاالله حاجت رواشی گلم منم دعا کن بختم باز شه

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

من

ان‌شاءالله حاجت روا باشی گلم

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

برا حاجتت حمد میخونم برا امضام دعا کن لطفا 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
من برات حمد میخونم شمام دعا کن یه خونه ارزون پیدا کنیم وقت احارمون تموم شده

مرسی عزیزم چشم حتما دعا میکنم،ان‌شاءالله یه خونه ارزون پیدا کنید تو خونتون سرشار از عشق احترام محبت باشه 

برات دعا کنم انشاالله حاجت رواشی گلم منم دعا کن بختم باز شه

مرسی عزیزم آمین،ان‌شاءالله خداوند بخت نیکو نصیبت کنه بحق آبروی حضرت فاطمه

مرسی عزیزم چشم حتما دعا میکنم،ان‌شاءالله یه خونه ارزون پیدا کنید تو خونتون سرشار از عشق احترام محبت ...

ممنونم عزیزم ایشالا شمام بدون دردسر ب عشقت برشی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚