2777
2789
من خودم تجربه ی عروس هلندی ندارم ولی داییمینا داشتناونم بامزه بود میپرید رو سر ادم مینشست ، نه اهلی ...

وای چ حیف 

گربه ولی خیلی خونگی تره مسلما ن ؟

میدونی سفر میرم میگم اگ بگیرم پیش کی بزارم یا حموم رفتنش واکسنش  کلا سخته بنظرم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چون داداشم ۵ صبح میره سرکار این که تو سالنه میترسم در باز میشه دنبالش بره بیرون😂ولی حال میده صبح زو ...

عاها☺️

هاپوئه؟

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چ حیف گربه ولی خیلی خونگی تره مسلما ن ؟میدونی سفر میرم میگم اگ بگیرم پیش کی بزارم یا حموم رفتنش ...

من فکر میکنم کلا شعورش بیشتره دگ ، یه سنس عجیبی داره، پرنده ها انگار خنگ ترن . گربه ها اصولا خیلی اجتماعی نیستن ولی اگه از اول عادتش بدی به این که از جمعیت نترسه واس خودت راحت تره ، مثلا مسافرت رفتنی میتونی بذاریش تو باکس . بعدم حموم رو من خودم تند تند نمیبرم، دیر به دیر میبرم، البته گربه ی من اصلا بیرون نمیره ، داخل خونس 

و اینکه وقتی حیوون خونگی میگیری اولش یه سری رسیدگی ها میخواد ، مثلا گربه سه تا واکسن داره باید بزنی ، بعد که به بلوغ میرسه باید عقیم بشه ( البته اگه گربه ات مثل من به هیچ عنوان بیرون نمیره، من خودم دلم نمیومد این کار رو بکنم ولی چون دیدم داره اذیت میشه راهی واسم نموند) و یه وقتایی (نه دائم ، به ندرت) ممکنه مریض بشه یا مشکلی براش پیش بیاد باید ببریش دامپزشک ( اینجور مشکلات زیاد نیستن مثلا من تو سه سال سه چهار بار بردمش دامپزشکی، یه بارش استخون گردن مرغ تو گلوش گیر کرده بود ، یه بارشم اسهال استفراغ شده بود😢)

من فکر میکنم کلا شعورش بیشتره دگ ، یه سنس عجیبی داره، پرنده ها انگار خنگ ترن . گربه ها اصولا خیلی اج ...

عزیزممم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.