یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من کلا از همون نوجونی تو فاز ازدواج و دوستی نبودم و حقیقت خوسم نمیاومد و نمیاد اگر منطورتون ازدواج ...
ببين عزيزم ميدوني مشكل اين روزاي ما ادما چيه؟ هممون تا يكي مياد از تجربه ش از اميد برامون بگه ميگيم فاز نصيحت برندار يا چ ميدونم جملات واهي و كليشه اي نگو اصلا اين فرصت رو ب خودمون نميديم ك اميد در ما جوانه بزنه چ اشكال داره شما از الان بخواي اميدت رو بيشتر كني با خدا ارتباطتو قوي تر كني باور كن ب ارامش ميرسي
اصن بحث سر ازدواج و دوستي نيست بحث سر اميد داشتن ب خداي ناممكن هاست ك همچي رو ميتونه ممكن بكنه شما خ ...
حقیقتا دیگه با خداهم زیاد کاری ندارم، فقط دارم روزم و شب میکنم و شب رو صبح قبل بلاهایی ک سرم بیاد پرانرژی بودم و باوجود تمام بدبختیام شاد بودم وشاکر ولی الان دیگه نمیتونم چون خدا بدجوری بهم ضربه زد، شابدم مجازاتم کرد چونکه خواهرم رو بیشتر دوست داشتم.
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!