2777
2789
اگه بگم ي خانمي همين جا تاپيك زده بودن سرطان نميدون رحم بود يا تخمدان داشتن ولي باردار شدن و بچه شون ...

مسکل من اینه ک بیماریم ب بچه م منتقل میشه و بیماری خطرناکی هست ک توی خواهرم تبدیل ب سرطان و نهایت مرکش شد. نمیخوام ی بیگناه دیگه مث خودم زجر بکشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بيامرزه خواهرتون رو، خودت چي عزيزم اميدت در چه حده؟

من کلا از همون نوجونی تو فاز ازدواج و دوستی نبودم و حقیقت خوسم نمی‌اومد و نمیاد‌ اگر منطورتون ازدواجه

امیدی هم ب هیچی ندارم بعد خواهرم 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
من کلا از همون نوجونی تو فاز ازدواج و دوستی نبودم و حقیقت خوسم نمی‌اومد و نمیاد‌ اگر منطورتون ازدواج ...

ببين عزيزم ميدوني مشكل اين روزاي ما ادما چيه؟ هممون تا يكي مياد از تجربه ش از اميد برامون بگه ميگيم فاز نصيحت برندار يا چ ميدونم جملات واهي و كليشه اي نگو اصلا اين فرصت رو ب خودمون نميديم ك اميد در ما جوانه بزنه چ اشكال داره شما از الان بخواي اميدت رو بيشتر كني با خدا ارتباطتو قوي تر كني باور كن ب ارامش ميرسي

من کلا از همون نوجونی تو فاز ازدواج و دوستی نبودم و حقیقت خوسم نمی‌اومد و نمیاد‌ اگر منطورتون ازدواج ...

اصن بحث سر ازدواج و دوستي نيست بحث سر اميد داشتن ب خداي ناممكن هاست ك همچي رو ميتونه ممكن بكنه شما خودت رو ب خدا گره بزن بدون شك ضرر نميكني 

اصن بحث سر ازدواج و دوستي نيست بحث سر اميد داشتن ب خداي ناممكن هاست ك همچي رو ميتونه ممكن بكنه شما خ ...

حقیقتا دیگه با خداهم زیاد کاری ندارم، فقط دارم روزم و شب میکنم و شب رو صبح قبل بلاهایی ک سرم بیاد پرانرژی بودم و باوجود تمام بدبختیام شاد بودم وشاکر ولی الان دیگه نمیتونم چون خدا بدجوری بهم ضربه زد، شابدم مجازاتم کرد چونکه خواهرم رو بیشتر دوست داشتم.

تو دعاهام هميشه از خدا ميخوام اگه خواسته هام با مقدرش يكي نيست حتما صبرش رو بهم ببخشه، ممنونم 😘🌹

عزیزم گرمانه بخور و آجیل و گوست گوسفندی سردیجات کمتر مصرف کن سنگین بلند نکن آروم کاراتو انجام بده کارهی خونه مثلا

انشاالله باردار میشی

حقیقتا دیگه با خداهم زیاد کاری ندارم، فقط دارم روزم و شب میکنم و شب رو صبح قبل بلاهایی ک سرم بیاد پر ...

دوست خوبم نميگم ي بار ديگه ب خودت فرصت بده ك خدا رو بهتر بشناسي بلكه ميگم بارها و بارها اگه ريسمان ارتباطتت با خدا نازك شد اينبار محكمتر گره بزن خداي رحيم و رحمان داره نگات ميكنه ك ببينه تو برا پيداكردنش تو وجود خودت چيكار ميكني اون وقته ك ميبيني برات چه كارها ك نميكنه

عزیزم گرمانه بخور و آجیل و گوست گوسفندی سردیجات کمتر مصرف کن سنگین بلند نکن آروم کاراتو انجام بده کا ...

ممنون از توصيه ت عزيزم 🌹، بله خودم هم ب شدت سرديجات رو علي الخصوص تو صبحانه كم كردم ورزش هم ميكنم ان شاءالله تا خداي بزرگ چي بخواد

چند سالتهمن آذر ۴۳ میشم شاید دبگه باردار نشم

من فروردین۴۲

چی بگم والا هرچندناامیدی خوب نیست

ولی گاهی میگم بشمم به اختلاف سنم بابچم فکرمیکنم ناراحت میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔