2777
2789
عنوان

شریف‌ترین آدمی که تو زندگیتون دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 22 پست

پدربزرگم

دامپزشک معروفیه توی استان

و اگر عشایر یا دامداری از همون زمان قدیم اومده پیشش و معاینه کرده دامش رو هزینه ای دریافت نکرده  چون اوضاع مالیش خوب نبوده حتی هزینه کرایه ماشین رو داده تا اون فرد برگرده به محل زندگیش 

من یه پنجشنبه بود ساعت شیش بعد از ظهر  به پدربزرگم گفتم بریم سر مزار یکی از بستگان دلم تنگ شده

اونورتر از قبرستون یه شهر کوچیکه رفتیم اونجا و بهش گفتم بستنی بگیریم وقتی رفت توی بستنی فروشی اومد توی ماشین خندید گفت دختری که توی بستنی فروشی کار می‌کرده پدر مرحومش قبلاً دام ها رو میاورده پیش خودم الان فوت کرده و خودش و مادرش توی روستاهای نزدیک اینجا ساکنن گفته پول بستنی اصلا ازت نمیگیرم چون هیچ وقت از پدرم پول نگرفتی و ازم خواسته برم گاواشونو معاینه کنم🫠

وقتی رفتیم مادرش اومد درو باز کرد پدربزرگم معاینه کرد دارو توی ماشین داشت اونا رو بهشون داد شمارشو هم داد گفت هر وقت خواستین زنگ بزنید من میام 

منم خیلی آروم ی گوشه حیاطشون نشسته بودم مادر دختره اومد بغلم کرد بوسم کرد روله روله میکرد بعد گفت قد پدربزرگتو بدون یه شهر از خوبیش تعریف میکنن🙂

هیچ وقت عشق از روی زبونش نمیوفته قربونش برم

الان اگه بگم داداشم که میگن خواهرشی خوب معلومه اینو میگی ولی بدون اقراق مردی دورو ورم مثل اون ندیدم 

از خونش نیم ساعت روزی دوبار می‌رفت وسط بیابون به توله سگایی که برده بودن رهاشون کرده بودن بی مادر غذا بده. 

یا بار ها خسته میومداز سر کار نون می‌گرفت میبرد چهارتا روستا اون ورتر واسه یه پیرزن تنها 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش نسل این آدمها زیاد بشهیه فوق تخصص می‌شناسم که هروقت سفری میرفت که از مناطق محروم عبور میکرد میرف ...

خدا پدرتونو براتون حفظ کنه

این آقای دکتر باعث شد من گریم بگیره

چون سالهاست من درگیر درمانم 

و ندیدم پزشکی اینجوری باشه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

من هنوزم همین فکرو میکنم😂ما که تو دوران مدرسه ازشون خیری ندیدیم کاش نسل جدید ببینن انگار معلم جدیدا ...

هنوزم هستن ولی کلا معلم با وجدان خیلی کمه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
پدربزرگمدامپزشک معروفیه توی استانو اگر عشایر یا دامداری از همون زمان قدیم اومده پیشش و معاینه کرده د ...

پدربزرگتون ماهه ماه

خدا حفظشون کنه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

خدا پدرتونو براتون حفظ کنهاین آقای دکتر باعث شد من گریم بگیرهچون سالهاست من درگیر درمانم و ندیدم پزش ...

اره میدونم نسل این دکترا خیلی کمه.

پزشکی هم که من در موردش صحبت میکنم همینه میدونم اونهایی که ندارن مطب رایگان ویزیت میکنه تازه میفرسته داروخانه به داروخانه میسپاره پول نگیره ازشون 

الان اگه بگم داداشم که میگن خواهرشی خوب معلومه اینو میگی ولی بدون اقراق مردی دورو ورم مثل اون ندیدم ...

خدا حفظشون کنه