2777
2789
عنوان

همین الان یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سلطان جهانی عزیزم خبر نداری

شما رو میبینم یاد دیوید بکام میوفتم  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
چیشده مگه

دعاکن فردا بهش خون میزنن باز دعاکنین کارش به شیمی درمانی نکشه😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭انرژی مثبت بفرستین براش من مطمئنم حالش خوب میشه خودش نا امید شده

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
من پسر ندارم دخترم ندارم شوهرم ندارم    

منم نداشتم،دیدم حالا حالاها خبری ازشوهر بچه نیس،رفتم یه پسر خریدم براخودم       

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
اصن اصل كار پنج شنبه است كه فرداش تعطيله همه خانواده دور همن ميخوان يه فيلم باهم ببينن ... تلوي ...

دقیقا.ولی من اکثرا پنجشنبه ها خونه مادرشوهرم میشم درست حسابی نمیتونیم ببینیم تو جمع از اون لحاظ خوب میشه.ولی الان خونه مامانم اینام تنهابودم 

توپ پسرموخواهردوقلوش سوراخ کرده الانم مخ من وداره میخوره که بریم یکی دیگه بخریم 😣

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍