2777
2789
عنوان

برای فسنجون چقدر گردو لازمه

141 بازدید | 23 پست

برای فسنجون ۶ نفر چقدر گردو لازمه ؟ 

گردو مغز شده آیا وزنش با گردو پودر شده و آسیاب شده فرق داره ؟؟؟

چون من بعضی جاها خوندم ۷۰ گرم برای هر نفر .

حالا گردو من مغز شده هست هنوز پودر نکردم . گردو مغز شدم ۳۵۰ گرمه ، کافیه یا کمه ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میگم خب چی میشه یه ثبت نام ساده کنین بهم ۲۰ تومن پول بده خودتونو پول میگیرین ۲۰ تومن . یه ثبت نام پنج دقیقه ای که چیزی نمیشه 

اینم لینکش. باور کنین سایت طلا هستش معتبره معتبر حتی تو برنامه ایرانسل من هم تبلیغ میشه همه جا.

اینم لینک دعوت من. مرسی

https://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-gydo0

ده تا دونه گردو ینفر.یق قاشق غذا خوری پر ینفر

اگر اونطور باشه من خیلی بیشتر از ۶۰ تا گردو شکوندم. پس یعنی کافیه 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
باگوشت قرمز میشه فسنجون درست کرد؟؟

من میخوام با گوشت چرخی به شکل قلقلی درست کنم. 

توش آلو  بخارا هم یخوام بریزم.

مادرشوهرم میریزه خوشمزه میشه