2777
2789

روزی شش ساعت خیلی کمه

باید روزی دوازده ساعت بخونی برا پزشکی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفایلت خیلی خوشگله

فدات بشم من عزیزم چشمات خوشکل میبینه🫂🥲

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ببین توی نهایی برای بیست بخونی نهایت پاس کنی 

اگه میخوای بیست بگیری باید برا نمره چهل بخونی باور کن از کنکور امتحان نهاییا سخت تر بود هنوز فشار و گریه های عصبیم سر امتحان هندسه رو یادمه یک ماه برام عین کابوس گذشت  😂

چجوری کاربریتو عوض کردی ؟اخه گفتی ۵امین کاربریمه

😂😂😂عوض نکردم زدن ترکوندنم

یا خدااااکل روز مگه چند ساعته همش

عزیزم من از شش صبح بیدار میشم تا هفت شب میخونم یه تیکه الآنم بعد چند روز اومدم نی نی سایت 

روزی شش ساعت خیلی کمهباید روزی دوازده ساعت بخونی برا پزشکی

چه خبره از الان باید از کم شروع کرد به زیاد رسید

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

چه خبره از الان باید از کم شروع کرد به زیاد رسید

😐😐😐خیلی وقت کم میاد کنکور از این چیز که میدونید سخت تره واقعا بعدم نهایی اومده از اردیبهشت باید فکر نهایی بود دیگه وقتی نیست