2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون وزنم نسبتا بالاست دکترم گفت مراقب خورد و خوراکم به خصوص قندیجات و چربیها باشم که وزنم بالا نره 

و اینکه سوزش معده داشتم گفت به جای سه وعده . مقدار غذاتو نصف کن تو پنج یا ۶ وعده بخور . غذاهایه تند و پر ادویه و خیلی چربم واسه معده خوب نیست

چون معده سنگین میشه و دیر هضم‌ میکنه تو بارداری =)

قرصم فولیک اسید بهم داده 

مبارک باشه.من آزمایشم که مثبت شد دکترم گفت یه مدت فست فود،نوشابه،جگر،هویج و زعفرون نخورم.منظور دکتر تا یه مدتی بود ولی من تقریبا تا ۴ ماه هیچکدومو نخوردم😄جدا از اینا هرچیزی میخوای بخوری حتما طبعشو سرچ‌ کن اگر گرم بود یا نخور یا خیلی کم.مایعات زیاد بخور،سبزیجات و میوه هم همینطور.وعده های غذاییمم گفت جای سه وعده ۵-۶ وعده بخورم.البته نه که زیاد بخورم،همون حجمو تو وعده های بیشتر بخورم.

وسیله ی سنگین بلند نکن

پله زیاد بالا و پایین نرو

توالت فرنگی استفاده کن

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

من که هنوز تکلیفم معلوم نیس دوروز پیش از دادم گفت مشکوکه بتا ۲۱ هست ۴ روز دیگه بیا ۱۰ روزم از موعدم ...

دعا کن منم باردار باشم ان شاالله شماهم بارداری    من ۱۵ روز گذشته ولی چون تنبلی دارم نمیرم آز بدم

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

به سلامتی عزیزم.من برگردم عقب کلاسهای مزخرف ورزش بارداری رو شرکت نمیکنم

ورزش؟تو نی نی سایت نوشتن حتی پیاده روی نکن یا پله نرو امکان سقط هست منم از صب تا شب یه جا دراز میکشم شاید ۳ ماه اول منظورشون بوده تا جاش سفت شه

ورزش؟تو نی نی سایت نوشتن حتی پیاده روی نکن یا پله نرو امکان سقط هست منم از صب تا شب یه جا دراز میکشم ...

اگه مشکلی نداری فعالیت هات رو ادامه بده. نه که فقط بخوری و بخوابی.

من مثل .... ورزش میکردم و مثل .... پشیمونم

ورزش؟تو نی نی سایت نوشتن حتی پیاده روی نکن یا پله نرو امکان سقط هست منم از صب تا شب یه جا دراز میکشم ...

نه عزیزم اتفاقا ۳ ماه اول ورزش و پیاده روی حتی ممنوعه 

ماه هایه اخر بارداری واسه زایمان راحت تر کلاس ورزشی و و یوگا و اینا میگن برید که دهانه رحم باز بشه و زایمان راحت تر باشه