2777
2789

سلام.منظورم اینه میشه بدون اینکه کسیو دعوت کنیم یا مهمونی بدیم،دوتایی یا با خانوادمون روضه بگیریم تو خونمون؟کسی تاحالا انجام داده؟لطفا اگه بلدین بگید چجوریه؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هر جایی که یاد و ذکر اهل بیت باشه همونجا روضه خونگی هست

میتونید یه سفره کوچیک هم پهن کنید حتی با همون چای و نون پنیر ساده دعا بخونید 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
تا حالا این کار را نکرده ام ولی میشه خیلی هم خالصانه هست التماس دعا

ممنونم کاش کسایی که تجربه دارن بیان بگن چیکاراباید کرد

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
بله روحاتی ‌دعوت کن بیاد روضه بخونه

همه کار باخودمون باشه دعا خواندن اینا

بله هر جایی که یاد و ذکر اهل بیت باشه همونجا روضه خونگی هستمیتونید یه سفره کوچیک هم پهن کنید حتی با ...

ممنونم

روضه حتما باید خوانده شه؟

مثلا اگه قرآن دعا حدیث کسا...بخونیم خوبه؟یا باید روضه هم خونده شه؟

ممنونمروضه حتما باید خوانده شه؟مثلا اگه قرآن دعا حدیث کسا...بخونیم خوبه؟یا باید روضه هم خونده شه؟

عزیزم روضه در معنی کلی یعنی ذکر و یاد اهل بیت (ع)پس اگر حالت حزن و نوحه هم نداشته باشه هم مشکلی نداره فقط یاد و ذکر اهل بیت باید باشه ولو با خوندن احادیث این بزرگواران 

یاد کردن اهل بیت در مجموع ثواب داره 

قران خوندن خوبه 

دعا خوندن هم خوبه 

خود حدیث کسا هم در مجموع در رابطه با ۵ تن (ع) هست خوبه 

من توصیه میکنم اگر فرصتش رو داشتید خطبه فدکیه رو هم مطالعه بفرمایید 

التماس دعا عزیزم🌹

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
اتفاقا منو همسزم الان دوتایی روضه خونی گرفتیم همسزم مداحی خوند دوتایی سینه زدیم. خیلی لذت داشت اتفاق ...

چه جالب عزیزم قبول باشه

میشه بگید چیکارا کردید؟

مامداحی بلد نیسیم

عزیزدلم ببخشید من فکر کردم منظورتون همین امشبه. اگر میخواین کسی رو دعوت کنین باید مداح یا روضه خوان ...

من دوسدارم باهمسرم انجام شه خودمون دلی انجام بدیم 

عزیزم روضه در معنی کلی یعنی ذکر و یاد اهل بیت (ع)پس اگر حالت حزن و نوحه هم نداشته باشه هم مشکلی ندار ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم🌹