lonely_girl1 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 633 عنوان چقد تنهایی بده 141 بازدید | 16 پست یه دوست خوب میخوام با هم بریم بیرون و کافه اینا خیلی تنهام:) مثل من کی میشه واست؟ 1403/09/14 | 19:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11349 من تنها دوستم ک خیلی راحت میتونم باهاش حرف بزنم حلزونمه، باهم بیرونم میریم خریدم میکنیم با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
lonely_girl1 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 633 من تنها دوستم ک خیلی راحت میتونم باهاش حرف بزنم حلزونمه، باهم بیرونم میریم خریدم میکنیم ای جان🥲 مثل من کی میشه واست؟
فرشته_ی_جهنمی عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 8965 و من که هر کار میکنم نمیتونم حتی خودمو ببرم بیرون هر روز میگم فردا فردا ی چیز بهونه میکنم میشه پس فردا
شکارچی_عشق عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 355 من همیشه آدمای دورم محدود بودن اما از همونام ضربه خوردم و فهمیدم هیچ چیز تنهایی نمیشهخودت برو کافه خودت رو مهمون کن برای خودت گل بخر و خرید کنهرچیم باشه از اینکه بعدا اسیب ببینی بهترهو اگه دنبال دوست هستی خواهش میکنم یه خوبشو انتخاب کن گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 7656 دوست های مزخرفی داشتم هیچ وقت یه دوست خوب و ساده و صاف نداشتم تو زندگیم تنها کسی که با حوصله به غر غر هام و مزخرفاتم گریه و خنده و خوشحالی هام گوش میده و واقعا خوب منو میخواد مامانمه البته بابامم هست به این نتیجه رسدم رفیق بی کلک قطعا مادر یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
rose8223 عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 12211 دوست های مزخرفی داشتم هیچ وقت یه دوست خوب و ساده و صاف نداشتم تو زندگیم تنها کسی که با حوصله به غر غ ... منم چند سالته؟ میدونی همسن وسالام که میبینم میگم شاید من مشکل دارم اخه خیلیهاشون حتی اکیپ دارن معجزه خود تویی ...🩵🌱
lonely_girl1 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 633 من همیشه آدمای دورم محدود بودن اما از همونام ضربه خوردم و فهمیدم هیچ چیز تنهایی نمیشهخودت برو کافه خ ... ضربه که خوردم :)یه دوستی داشتم انقد بهش ارزش دادم، خونواده درست حسابی نداشت دلم براش میسوخت بردمش شمال، این ور اون ور، آخرشم بی لیاقتیش و نشون داد :) مثل من کی میشه واست؟
lonely_girl1 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 633 دوست های مزخرفی داشتم هیچ وقت یه دوست خوب و ساده و صاف نداشتم تو زندگیم تنها کسی که با حوصله به غر غ ... خدا حفظشون کنه❤️ حرفای دل منو زدی که :( مثل من کی میشه واست؟
شکارچی_عشق عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 355 کدوم شهری حالا گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت