2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه آدمای دورم محدود بودن اما از همونام ضربه خوردم و فهمیدم هیچ چیز تنهایی نمیشه

خودت برو کافه خودت رو مهمون کن 

برای خودت گل بخر و خرید کن

هرچیم باشه از اینکه بعدا اسیب ببینی بهتره

و اگه دنبال دوست هستی خواهش میکنم یه خوبشو انتخاب کن

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت

دوست های مزخرفی داشتم 

هیچ وقت یه دوست خوب و ساده و صاف نداشتم تو زندگیم 

تنها کسی که با حوصله به غر غر هام و مزخرفاتم گریه و خنده و خوشحالی هام گوش میده و واقعا خوب منو میخواد مامانمه 

البته بابامم هست 

به این نتیجه رسدم رفیق بی کلک قطعا مادر

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دوست های مزخرفی داشتم هیچ وقت یه دوست خوب و ساده و صاف نداشتم تو زندگیم تنها کسی که با حوصله به غر غ ...

منم چند سالته؟ میدونی همسن وسالام که میبینم میگم شاید من مشکل دارم اخه خیلی‌هاشون حتی اکیپ دارن

معجزه خود تویی ...🩵🌱

من همیشه آدمای دورم محدود بودن اما از همونام ضربه خوردم و فهمیدم هیچ چیز تنهایی نمیشهخودت برو کافه خ ...

ضربه که خوردم :)

یه دوستی داشتم انقد بهش ارزش دادم، خونواده درست حسابی نداشت دلم براش میسوخت بردمش شمال، این ور اون ور، آخرشم بی لیاقتیش و نشون داد :)

مثل من کی میشه واست؟
دوست های مزخرفی داشتم هیچ وقت یه دوست خوب و ساده و صاف نداشتم تو زندگیم تنها کسی که با حوصله به غر غ ...

خدا حفظشون کنه❤️ 

حرفای دل منو زدی که :(

مثل من کی میشه واست؟